Lakás / ház hőmérséklete újszülött hazajövetelekor?
Mi 22,5 fokos lakásba hoztuk haza, azóta is ennyi van napközben. Éjjel 21,5.
A fürdőszobába csinálunk neki melegebbet fürdés előtt.
Míg nem volt baba, hűvösebb volt nálunk.
Balkan, minimum 50 evvel el vannak mindennel maradva.
Ahol en elek, itt is 17-18 fok a javasolt, nem betegek a gyerekek, kesobb sem, es 96 ev az atlageletkor.
Otthon 64, es a gyerekek folyamatosan betegek, szerinted ?
Es biztos nem betegek a gyerekek kulfoldon soha, igy van 3-as. 🤣🤣🤣🤣
Te amugy normalis vagy? Minden oke veled?
Annyi legyen, amennyit ti komfortosnak éreztek magatoknak.
Miért? Mert úgyse fogjátok tartani se a túl meleget, se a túl hideget, ha nektek nem komfortos.
Egyébként én úgy tudom, hogy 20-21 az ideális napközben, éjjel kevesebb 18-20.
Nálunk ez nappal 22, éjjel 20. Nem változtattunk ezen a gyerekek érkezésével sem. Annyi, hogy fürdetés idejére amíg nagyon kicsik voltak egy kicsit felvettük 23-24-re, majd hagytuk visszahűlni.
Egyik gyerek se különösebben beteges.
2es vagyok.
miért is kell leszavazni? 21 fokon van a termosz, de nagy a belmagasság, húz ki itt ott a meleg, dől néhány falból a hideg. nincs kellemes 21 fokos hőérzet (tudom milyen, mert ahol előzőleg laktunk annyi volt és kellemes volt). szóval ha következő szezonban is így marad, kelleni fog a 23 fok. nekem se a legkomfortosabb így, de nem sokat vagyunk itthon, így nem zavaró a hűvösebb idő. ha egész nap itthon leszek, hosszú távon fáznék én is...
Nincs hőmérőnk, úgyhogy fogalmam sincs hány fok van.
Nincs melegünk és nem is fázunk, ennyit elég tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!