Van, aki újszülött kortól hordta a babát tornára? Bevált, szerettétek?
Egyetértek az elsővel, nem jó beavatkozni.
Nálunk az első gyerek (kezelt) izomtónuszavar miatt megkésett volt, végig gyógytornáztunk, így alap volt, hogy a kicsit is megnézte a gyógytornászunk, de ennyi. Picit gyengébb volt ő is, de ez nem tette indokolttá a tornát. A legjobb ha magától éri el.
A kérdést nem értem. Bevált? Mármint mire vált be?
Egy gyerek akinek nem kell fejlesztés annak nincs probléma amit megoldana, tehát mire válna be?
Pedig lehet értelme, itt nem arról van szó, hogy a 2 hetes babát négykézlábazni tanítják.
Ha van pénzed rá, hordhatod, de elég, ha te átmozgatod otthon, átmasszírozod.
Szerintem nincs értelme, nincs ra szükség, a baba ezeket a a tornákat nem élvezi, a legtöbbször ez "szükséges rossz", es csak pénzkidobas lenne en ugy gondolom, mert elég drágák viszont. Jo eséllyel el sem vallalnak, mert a legtöbb jobb gyógytornaszhoz varolista van. Viszont sok helyen vannak csoportos foglalkozások, kicsit nagyobb (mar kuszni kezdo kortol) babaknak, nálunk kúszó - mászó torna a neve. Arra jártunk kb 1 éves koratol,
elég jo volt szerintem, kisebb fél ev körüli babák is voltak, ők is elvoltak. Meg ami meg jo időtöltés es fejlesztő is a sok ritmusos mondóka miatt, a ringató, kerekito foglalkozasok. Vagy esetleg az úszást meg lehet próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!