Akik otthonról dolgoznak: Nem érzitek magatokat depressziósnak, hogy a bejárás és hazajövetel miatt alapvetően sokkal kevesebbet vagytok a napfényben, kevesebb nap ér titeket?
Figyelt kérdés
2023. jún. 1. 17:54
11/21 anonim válasza:
#10 A napfény hiánya meg depressziót és d vitamin hiányt, csak szólok. Fényvédők is léteznek, csak szólok. Nem csak úgy érhet napfény, hogy órákat fekszel a déli napon, csak szólok. 😊🤗💜🌼🌸🌈🌞🦋
12/21 anonim válasza:
Nem a napfény hiánya miatt vagyok depressziós, hanem mert:
- nincs fejlődési lehetőség,
- nincs előrelépési lehetőség
- nem vagyok hatással a fizetésemre
- f*stalicska munkát végzek aminek semmi értelme
Az hogy nincs napfény.. kb a 100adlagos probléma.
13/21 anonim válasza:
9. ismerös én is csináltam és utáltam.
Azt is amikor a nap pont oda süt ahol vagyok de úgyszarrá van árnyékolva az épület azt hiszed este van.
14/21 anonim válasza:
16/21 anonim válasza:
Én vámpír vagyok, nekem tök mindegy!
17/21 anonim válasza:
#12 De te is tudod, hogy ezzel szeretik magyarázni, meg a kib@szott D-vitamin hiánnyal!
18/21 anonim válasza:
Egyszer egy apácát megkérdeztek, miért ilyen szép és fiatalos a bőre?
Azt mondta keveset van napfényen.
19/21 anonim válasza:
Én egyszer befogtam egy gömbvillámot azóta az ad áramot home officeban és fényt is
20/21 anonim válasza:
Nem. Kertes házban lakom, így sokszor a teraszon ülök kint és ott dolgozom. Attól érezném magam depressziósnak, ha heti 5 napot be kellene járnom egy irodaházba és 8 órát bent kellene ülnöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!