Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire jó ötlet a munkahelye...

Mennyire jó ötlet a munkahelyen tudatosan senkihez 1 szót sem szólni max munkaügyben tőmondatokat és pókerarcra törekedni és amúgy mindenkit széles ívben kerülni?

Figyelt kérdés

Na mennyire jó ötlet ez? A munkahelyen senkihez sem szólok, de tényleg 1 szót sem, még az időjárásról sem. Ha nagyon elkerülhetetlen hogy munkaügyben szóljak akkor is max tőmondatokban, lehetőleg igen /nem és kész.

Pókerarcra törekszem, semmiféle érzelmet nem engedek az arcra íródni. ez nyilván teljességgel lehetetlen, megoldhatatlan de erre törekszem.

És mindemelett mindenkit ahogy lehet széles ívben elkerülök. ha ebédelni mennék és bárki is benn van az ebédlőben, inkább be se megyek. várok. majd üres lesz egyszer...

Na ez jó tatkika-csokor a munkától és a munkahelytól való lehető legteljesebb szeparációra?

okt. 26. 20:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
71%
Èn is ilyen típusú vagyok de csak azokkal akik rosszindulatúak, zsigerből èrzem ki a gonosz,azokkal próbálom a felesleges kommunikációt elkerülni,ez mèg nehezebb ha az illető magasabban pozícióban. Egyébként rossz taktika ,a fizetésemeléseket meg feljebb lépést akadályozta,de én ilyen vagyok, vállalom
okt. 27. 00:22
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha szerencséd van, nem utálnak ki, csak megállapítják, hogy autista vagy (egy introvertáltabb ember csakis az lehet...🤦) és feladják. De azért mindig akad, aki kitartóan próbálkozik, mert nem bír a kíváncsiságával.

Én is úgy vagyok vele, hogy a munkahelyen jobb az óvatosság és nem kell minden dolgunkat kiteregetni. Nem jó túlságosan vegyülni sem. Szerintem a legjobb a középút. Nem kell beszélned magadról, de ha viám vagy és barátságos, akkor azért

Könnyebb lehet neked is. Előbb figyeld meg a többieket és a rendesebbekkel tartsd jobban a kapcsolatot.

Én is utálok pletykákban részt venni, nem érdekel mások családja, élete. Ha van szabad kis időm inkább megnézek egy nyelvleckét vagy olvasok valamit, ami érdekel. Eleinte ez irritálta a figyelemre éhes kollégákat, de aztán megszokták. Hiányolják, hogy nem jár megállás nélkül a szám, de nem bohócnak jelentkeztem oda. Ez van. Megszokták.

Üdv

Egy 40-es tyúk...

okt. 27. 13:30
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

21es vagyok, egyébként rájöttem már egy ideje , hogy nekem egyszerűen olyan a személyisègem,hogy nem kedvelnek alapból sokan, valahogy a kinézetem meg a kisugárzásom miatt, úgyhogy én hiába is próbálnèk nyitni valahogy furcsa lenne oda vissza.Ezèrt egyszerűen csak csinálom a dolgomat és nem beszélek túl sokat(ami nem esik nehezemre) de alapból normális vagyok,de a tahóknak köszönnöm is nehezemre esik.

15 évet egy munkahelyen dolgoztam,és sokat tanultam belőle,hogy mit,hogyan csináljak és ne csináljak ennek köszönhetően ezen a munkahelyemen már jobban elfogadnak.

Úgyhogy kérdező azt mondom neked ,hogy ha akarsz fizetésemelést meg előrejutást akkor ne válaszd ezt a taktikát ami nem is taktika.

Megtanultam azt, hogy azzal is kell kommunikálni akit nem szeretek,ezt szociálisan ügyetlenkènt mondom neked.

okt. 27. 14:20
 24/26 anonim ***** válasza:
69%
Nem sokat fogsz tölteni egyik munkahelyen sem - ilyen hozzáállással, - mert 2024-et írva - bár az ellenkezőjét plakátolja ki mindegyik munkáltató látványosan, - a képmutató, hazug "csapatjátékosok" a befutók!
okt. 27. 17:22
 25/26 A kérdező kommentje:
"Nem sokat fogsz tölteni egyik munkahelyen sem" előző helyemen 18 évet voltam itt 3. évemet taposom. nem vagyok egy job hopper, nem jött be a duma
okt. 28. 08:13
 26/26 anonim ***** válasza:
Nekem nem lenne bajom a beszélgetéssel. De az durva, hogy a takarítótól kezdve a közvetlen munkatársamon át a főnökig mindenki lelki szemetesládának tart és persze ellenvéleményem nem lehet. Amióta rájóttem, hogy napi 1-2 órát elvesznek a munkaidőmből és emiatt van aztán túlóra meg hajrá, mert a feladataimat persze más nem csinálja meg, azóta kezd idegesíteni az egész. Volt akinek megmondtam, figyelj, napi 1 órán át hallgatnom kell téged és nem végzek a munkával. De a főnöknek nem mondhatom. Azt már mondtam neki, ne haragudj, nem udvariatlanságból nem figyelek, csak nem leszek kész. Többnyire ez hat, de belefáradtam. Főleg, mikor azt látom, hogy 3-szor annyi fizetésért magánügyeket intéz munkaidőben majd bejön és 2 órán át használna lelki szemetesnek, majd felajánlja bűbáj, hogy menjek haza előbb én meg még vagy 2 órát túlórázok, mert miatta nem tudtam befejezni időben a határidős feladatot. Attól félek, egyszer robbanni fogok. De egyre jobb vagyok abban, hogy udvariasan ne figyeljek oda akkor se. ha mozog a szája.
okt. 28. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!