Mennyire jó ötlet a munkahelyen tudatosan senkihez 1 szót sem szólni max munkaügyben tőmondatokat és pókerarcra törekedni és amúgy mindenkit széles ívben kerülni?
Na mennyire jó ötlet ez? A munkahelyen senkihez sem szólok, de tényleg 1 szót sem, még az időjárásról sem. Ha nagyon elkerülhetetlen hogy munkaügyben szóljak akkor is max tőmondatokban, lehetőleg igen /nem és kész.
Pókerarcra törekszem, semmiféle érzelmet nem engedek az arcra íródni. ez nyilván teljességgel lehetetlen, megoldhatatlan de erre törekszem.
És mindemelett mindenkit ahogy lehet széles ívben elkerülök. ha ebédelni mennék és bárki is benn van az ebédlőben, inkább be se megyek. várok. majd üres lesz egyszer...
Na ez jó tatkika-csokor a munkától és a munkahelytól való lehető legteljesebb szeparációra?
Ha azt akarod, hogy egy antiszociális tahónak tartdanak, akkor igen.
Van olyan, hogy társadalom és illem. Nem kell túlzásokba vinni, elég alapszinten ismerni őket.
"ogy társadalom és illem" miben sértem meg az illemet? köszönök minden feladatot ellátok a sokak számára kötelező rizsa duma vonaglás és affektálás nélkül. annyit mondok csak: oké. csinálom. Ha megkérdik kész van? nem fűzök nagyregényt hozzá csak annyit mondok: kész.
Miben sértem az illemet?
Á, nem szóltam. 1 perce kitolta oda is:
Itt majd elolvashatjátok hány embernek van már herótja a subredditeken való folyamatos hőbörgésének.
Nálam ez bevált 5 hónapig, mindig volt min agyalnom. Azt hitték egy unalmas anyuka vagyok. Gondoltam, jobb is így.
Aztán elkezdtem beszélgetni 1-2 emberrel, azóta azon vannak, hogy beszálljak a pletyka és az utálat hadjáratba. Egyszer kijelentettem, hogy erre pocsékolják az energiát, ugyanis a melóba nem kell megszakadni. Jobb volt kussban maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!