Nem jó ötlet volt? Nagydolgoztam a wc-ben és utána parfümöt szórtam, hogy illat legyen a szag helyett. És jött egy nyugdíjas néni utánam, aki hallottam, hogy kibeszélt, hogy büdös van. Én csak jót akartam.
Figyelt kérdés
Én szeretem a parfümöt illatát.okt. 15. 12:39
2/25 A kérdező kommentje:
Ha lenne, de nincs.
okt. 15. 12:42
3/25 anonim válasza:
Akkor ne foglalkozz vele. Maskor majd hasznaljak az eszuket epitkezeskor.
4/25 anonim válasza:
Büdös van..egy wcben. Okos lehet a néni. Hova kellene szarnod? Az út szélére vagy hova? Erre van a wc.
Vegyen fel maszkot
5/25 anonim válasza:
"Én szeretem a parfümöt illatát."
És a szarszaggal kevert parfümmel hogy állsz? Külön-külön is gyomorforgató, együtt meg pláne.
6/25 anonim válasza:
A szarszaggal nem mindegyik illat kompatibilis.Próbálgatni kell.
7/25 A kérdező kommentje:
Nem akartam rosszat, csak a szagot elfedni.
okt. 15. 13:31
9/25 A kérdező kommentje:
Máskor alanatur lesz mami!
okt. 15. 13:37
10/25 anonim válasza:
A jobb minőségű légfrissítők nem csak elnyomják a szagot egy új illattal, mint egy parfüm, hanem olyan anyagot tartalmaznak, ami kapcsolódik a levegőben lévő büdös molekulákhoz, ami miatt az emberi szervezet nem érzi őket büdösnek többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!