A nyugdíjasok egy jó része miért szeret fojton a BKV járatain lógni? És miért mindig akkor, amikór mások dolgozni és iskolába utaznak?
Figyelt kérdés
Most itt NEM bántani akarom a nyugdíjas idős embereket, és nem provokatív szándékkal írok. Csak azt figyeltem meg hogy rengeteg nyugdíjas céltalanúl utazik a BKV járművei. Nem tudom, mi ebben a jó. A koszos zsúfolt tömegben ülni a benzingőzös dugóban a Buszon. Miért nem inkább Vonatra szállnak és mennek inkább Sopronba, vagy valami szép városba? Egyszerűen nem értem a nyugdíjasokat, annyira élhetetlenek a többségük. Pedig nekem is van nagypapám, nagymamám, és mégis tudnak élni. Elutaznak Sopronba, vagy Győrbe. Fel keresik a régi barátaikat kollégáikat. Nyugdíjas klubba járnak Táncolni, sütögetni, sakkozni. Annyi szép dolog van az időskorban, annyi idő. Miért mindig csak panaszkodni kell, meg fojton másokkal foglalkozni, meg megszólni a fiatalokat? Vagy csak nekem tűnik ez fel?márc. 22. 11:06
1/20 anonim válasza:
Honnan lehet tudni, hogy céltalanul közlekedik bárki is?
2/20 anonim válasza:
A szüleim nyugdíjasok. Reggelente járnak még dolgozni (hetente 3-szor). Többször mennek reggel orvoshoz, laborvizsgálatra, piacra... Te azt látod hogy céltalanul utazhatnak, de hidd el hogy ez nincs így.
Szerinted ez csak lógás a BKK-n, szerintem meg nem az.
3/20 anonim válasza:
A piacra mennek, ahol reggel van friss áru, amikor ti munkába mentek.
4/20 Vuk-91 válasza:
Külső szemlélőként te nem tudhatod, hova mennek, ha nem kérdezed meg őket, vagy ők nem említik telefonon vagy ismerősüknek. Ez ellen nincs mit tenni.
5/20 anonim válasza:
Visszatért a megfigyelő őrült: https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__1..
6/20 anonim válasza:
A postára mennek, meg az orvosi váróterembe gyógyszerokról beszélgetni.
7/20 anonim válasza:
A nyugdíjasok jó részének rengeteg mindent kell elvégezni naponta, másrészt meg a BKV (ami már évek óta BKK!) járatai foylamatosan tele vannak valakikkel
8/20 A kérdező kommentje:
"Nyakamon, az igazgyöngy. Ajkamon a rúzs... Az Aldiba megyek, mert ott olcsó a hús!" Minden reggel, ezt hajtogatja egy idős néni, a 159-es Buszon.
márc. 22. 11:59
9/20 anonim válasza:
És az mennyire élhetetlen, aki nyugdíjasok megfigyelésével foglalkozik?
10/20 anonim válasza:
Vannak, akik különféle okok miatt még mindig dolgoznak, vagy épp ügyintézés miatt utaznak, akár orvoshoz mennek, vérvételre, laborba, hasonló dolguk van. De az is lehet, hogy a piacra mennek, hogy kifogják a normálisabb termékeket, vagy boltba igyekeznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!