Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nyugdíjasok egy jó része...

A nyugdíjasok egy jó része miért szeret fojton a BKV járatain lógni? És miért mindig akkor, amikór mások dolgozni és iskolába utaznak?

Figyelt kérdés
Most itt NEM bántani akarom a nyugdíjas idős embereket, és nem provokatív szándékkal írok. Csak azt figyeltem meg hogy rengeteg nyugdíjas céltalanúl utazik a BKV járművei. Nem tudom, mi ebben a jó. A koszos zsúfolt tömegben ülni a benzingőzös dugóban a Buszon. Miért nem inkább Vonatra szállnak és mennek inkább Sopronba, vagy valami szép városba? Egyszerűen nem értem a nyugdíjasokat, annyira élhetetlenek a többségük. Pedig nekem is van nagypapám, nagymamám, és mégis tudnak élni. Elutaznak Sopronba, vagy Győrbe. Fel keresik a régi barátaikat kollégáikat. Nyugdíjas klubba járnak Táncolni, sütögetni, sakkozni. Annyi szép dolog van az időskorban, annyi idő. Miért mindig csak panaszkodni kell, meg fojton másokkal foglalkozni, meg megszólni a fiatalokat? Vagy csak nekem tűnik ez fel?
2024. márc. 22. 11:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántani akarod őket, akkor mégis miért bántod őket? Mi közöd van hozzá, hogy ki, mikor és miért utazik a BKV járatain?
2024. márc. 22. 12:00
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Te azon háborogsz, reggel utaznak a nyugdíjasok. Ők mégsem háborognak, hogy iskolaidőben (reggel 8-tól 14-ig) a diákok lógnak a BKK járatain.

Tudomásom szerint a BKK járműveit mindenkinek joga van használni. Ezt még az olyan IQ fighterek sem vehetik el mint te. Ezek után a te problémafelvetésed már tárgytalan.

2024. márc. 22. 14:11
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"Nyakamon, az igazgyöngy. Ajkamon a rúzs... Az Aldiba megyek, mert ott olcsó a hús!" Minden reggel, ezt hajtogatja egy idős néni, a 159-es Buszon.

EZT szerintem te találtad ki, de ha véletlen mégsem, akkor meg az a néne beteg lehet, aki nem tudja, mit beszél.

2024. márc. 22. 14:47
 14/20 anonim ***** válasza:
12%
Melegednek, épp onokázni mennek, vagy barátozni. Általában sürgetően halaszthatatlan felaadatuk van éppen (menni a bótba, vagy menni ultizni a haverhoz).
2024. márc. 22. 16:05
 15/20 anonim ***** válasza:
15%
Mennek a piacra bunyózni a csirkefarhátért. Ha később mennének, addigra elfogyna.
2024. márc. 22. 16:27
 16/20 anonim ***** válasza:
28%
Unatkoznak otthon. Ha felbszhatnák másokat, lefoglalja őket aznapra, hogy panaszkodhatnak.
2024. márc. 22. 16:36
 17/20 anonim ***** válasza:
37%
Ingyen utaznak. Szerinted mi a f@szért van velük tele minden tömegközlekedési eszköz?!
2024. márc. 22. 19:39
 18/20 anonim ***** válasza:

Ahogy látom, az összes olyan kérdést, ami azzal foglalkozik, hogy MIÉRT csinálnak valakik valamit, ami mellesleg logikátlan és kellemetlen (nekik is), DE lehet egy oka, amit megérthetnénk, egy kérdezőhöz lesz kapcsolva....

Mint amikor a COVID veszélyességét tagadta a legtöbb felhasználó.

Vitába szálltam, megkaptam, hogy állandóan az oldalon lógok, majd a személyeskedések alapján gyanús lett, hogy szerintük egyetlen ember áll az ellenkező oldalon, majd mikor egy kérdésnél gyűltünk össze, ez egyértelmű lett.

2024. márc. 23. 08:41
 19/20 anonim ***** válasza:

Amúgy a gyakorinak az a furasága is látszik, ami évek óta fennáll, hogy az itt támadó egyének full szembemennek azzal, amit az utca embere gondol IRL.

Élőben SENKI se érti, miért csúcsforgalomban közlekedik a nyugdíjas és miért kóvályog egész nap egy amúgy 2-3 km-es körben, MINDENKI aggódik a sajátjaiért emiatt.

Itt meg feltesz valaki egy kérdést, akkor úristenúristenúristen elmebeteg és a 3 hónappal korábban kérdező ugyanaz és nincs élete és úristen elmebeteg.

2024. márc. 23. 08:43
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért kellene minden nyugdíjasnak ugyanolyannak (a legtöbb ember szerint félhülyének) lennie?

Rengeteg nyugdíjas dologzik - én is, minden nap 8-ra kell mennem munkába, délig dolgozom.

Rengeteg nyugdíjasnak vannak egyéb programjai - nekem minden nap vannak tanfolyamok délután 2 és 5 között, értelemszerüen utána megyek haza.

Rengeteg nyugdíjas beteg, hetente többször kell orvoshoz mennie megbeszélt idöpontra, arról nem tehet, ha az az idöpont mások szerint zavaró.

Rengetegen mennek bevásárolni reggel, mert egyrészt hamar elfogynak egyes élelmiszerek, másrészt meg is kell fözni az ételt, az is idöbe telik.

2024. márc. 23. 10:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!