Ha egy mai tininek valahogy sikerül bejutnia a myvip.com-ra, és feltárul előtte, hogy milyenek voltak a fiatalok a 2000-es években, mit mondhat?
Figyelt kérdés
30-as pasi vagyok, én is ott kezdtem a közösségi médiás pályafutásom a 2000-es években tiniként. 😅
Az oldal egyébként egy jó kordokumentum. Korabeli stílusokra (pl. emo), zenekarokra, stb.-re mind van utalás a profilokban.
Vajon mit mondhat rá: hogy borzasztó korszak volt?
ma 13:29
1/1 anonim válasza:
Egyáltalán használ-e még valaki 2025-ben MYvip-et? Annak idején volt regisztrációm a Myvip-en. De már vagy egy év tizede nem használom. Egyébként 2000-ben se voltam már gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!