1999 vagy 2000?
Melyik év volt nektek jobb?
Két emlékezetes év. Milyen emlékeitek van erről a 2 évről?
Miben volt másabb akkoriban, mint most?
Anyagilag mindkettő sokszorosan fullos volt, érzelmileg a legnehezebb és legocsmnányabb évek-"köszönhető" a "jellembajnok húgom pénzéhségének, irigységének+ az exemnek+ az áruló szintén pénzéhes exbarátnőmnek.
Jó sok zárás és tragédia volt akkoriban, de a vége viszont kárpótólt mindenért, mert megszületett az egyik gyerekem 99-ben.2000 év hányinger ezek miatt az emberek miatt.
99-re nem emlékszem, mert akkor még meg se születtem.
2000 biztos jó volt, mert megszülettem. Annyit meséltek nekem, hogy ahol mi laktunk azon a részen nagyon szép volt az időjárás akkortájt, mikor én születtem. Nem volt hideg. Amint megszülettem, akkor jött be a hideg, meg a mínusz. 😂😂😂
Még csak 5-6 éves voltam, így nem sok mindenre emlékszem, óvodába jártam, ami egész jó volt. A Pokemon tazóimat elcseréltem egy fiúval matchbox-okra, utána egy darabig járt hozzánk hogy adjam vissza :D Falunk nőttem fel, tesómmal sokat játszottunk, tartottunk otthon tyúkokat, aztán nevet adtunk mindegyiknek és szegényeket sokat gyomroztuk. Emlékszem hogy olyan 16 éves lehettem, amikor még 3 élt közülök és mamám eladta egy cigányasszonynak, sajnáltam őket. Meg nagyon szerettem békákat gyűjteni, mindig tudtam hol kell keresni, volt hogy 10-20at is összeszedtem, aztán egy nagy kádban úsztattam őket, teszteltem melyik tud úszni :D
Jó idők voltak így visszatekintve. Akkor még nem volt számítógép és okostelefon sem, tv-ben is csak 3 adót fogtunk. 2003ban vették meg szüleim az első PC-t, és eléggé ráfüggtem.
Kedves 7-es! Nem tudtam, hogy egy ilyen 'intelligens emberrel' van dolgom.
Ha zavar, akkor ne krákogj bele!
Kösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!