1993 és 2000 között születettek! Ti az Y vagy a Z generáció értékeivel, felfogásával, hozzáállásával azonosultok inkább?
(Írjatok pontos születési évet is!)
Én pl. 95-ös vagyok, de úgy érzem, közelebb állok a Z gen-hez, pedig évszám szempontjából eléggé a határvonalon vagyok.
A munkaerőpiac változásainak szempontjából nézzük a kérdést?
Ebben az esetben még a középkorúak is ide tartoznak! (Vissza kell menni az 1980-as és 1970-es évek beli szülöttekhez...)
De az 1960-as évek közepén, illetve végén születettek is dolgoznak még a nyugdíjkorhatár elérése előtt!
Én 96-os vagyok, hozzám az Y áll közelebb.
A Z hez semmi közöm. A korombeliekkel nem is értjük meg egymást a mai napig.
95-ös
A mainstream zene / filmek mai napig taszítanak ( kivéve, ha van valós mélysége )
A Z generáció liberálisabb, mint amilyenek mi voltunk.
Ezzel addig szimpatizálik is, amig nem megy át a ló túloldalára.
Tiktokom nincs, nem is azért mert jajjdeszar, hanem mert így is van egy rahedli virtuális tartalom / inger az életemben, ami elviszi az időm.
A cancel culture, nő és hímsovinizmusok, túltolt PC ( főleg filmiparban ) sokszor túl van tolva és ebből kifolyólag kontraproduktív, pedig a mögöttes szándékkal szimpatizálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!