A Z generacio szerintetek is muveletlenebb, elkenyeztetettebb mint az azt megelozo generációk?
Idősebbek sem tudtak abban az interjúban. Nem mellesleg ha így is lenne, akkor a minket felnevelő generációnak is nyomj már le egy ilyen mocsok rage-et, hogy hogy elrontották a nevelésünket, kérlek. :)
Az alfa generáció nőtt fel Instagrammal és TikTokkal amúgy, a Z generáció tagjai nagyobbak ennél átlagban, nagyokos. :)
Nem, minden generációban vannak hüly.ék.
5, ettől nem lesznek "muveletlenebbek, elkenyeztetettebbek" csak sok olyan dolog kimarad az életükből amit lehet élveztek volna :)
De ez egyéni nevelés kérdése, nekem is van több 10-12 éves rokonom, van aki teljesen beolvadt ebbe az egészbe, vannak akik pedig úgy játszanak és élnek mint ahogy én a 90-es évek végén, amikor gyerek voltam.
Kérdező, lehet, hogy te csak tíz éves korodtól számítógépeztél, én viszont kicsi ovis koromtól játszottam gépen, Atarin, később Nintendón. Oké, telefonom csak 17 évesen lett, az sem okos, hanem egy gagyi kis Alcatel, 33 vagyok.
Az, hogy milyen egy generáció, elsősorban a szülők felelőssége. Nekem is vannak olyan ismerőseim, akiket a TV nevelt, mert a szülei csak benyomták neki a mesecsatornát - cserébe elég jól megtanultak németül a mesékből. Viszont szociális készségeik nulla.
Más dolog, az ilyen videók direkt úgy vannak összevágva, hogy sarkítsanak, a hülyéket mutassák. Van fogalmad arról, hány 40-es, 50-es és még idősebb ostoba, analfabéta ember van? Pedig nekik nem volt okostelefonjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!