Miert ilyen elkenyeztetettek a mai gyerekek?
Ma reggel lattam hogy az egyik anyuka veszekedett a 13 eves fiaval hogy most mar ideje lenne egyedul mennie az iskolaba. Hozzateszem hogy a faluban levo suli az o utcajukban van es csak egyenesen kell mennie a gyereknek.
En ebben a faluban jartam ovodaba es nagycsoprtoskent mar egyedul mentem (bar nem feltetlenul mondom hogy 6 evesen biztonsagos ez, akarmilyen kicsi a falu).
9 eves koromtol mar egy masik faluba jartam suliba, busszal teljesen egyedul miutan anyam elmondta hogy melyik jaratra kell felszalljak.
Nem ez a gyerek volt az elso ilyen pelda amit lattam.
Ma reggel..?? Iskola...????
Milyen kamu-időszámításban élsz...????? :-)))))))
Szerintem ez a jelenség egyáltalán nem általános. Én Budapesten jártam 9 éves koromtól kezdve egyedül suliba. És nem gondolom, hogy azóta olyan rengeteg minden változott volna. Most vagyok 19. És a kisebb testvéreimmel is ugyanígy volt.
Ugyanúgy voltak régebben is elkényeztetett gyerekek, természetesen akadnak ma is.
haver..nyári szünet van egy ideje :Dmindenhol.
kamu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!