Miért csak a kövér nőket dicsérik és védik? A kövér férfiakat miért nem ? Őket miért nem kell elfogadni és szeretni ?
Figyelt kérdés
Mindig látom kövér nők képe, videója alatt, nőktől és férfiaktól is, hogy gyönyörű kívánatos, csodálatos, gyönyörű, tökéletes. De a kövér férfiakat meg csak bántják ugyanezek az emberek Ez miért van ??ma 13:53
2/9 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekelnek se a kövér nők, se a kövér férfiak. Csak nem értem ezt a jelenséget és diszkriminációt ami a férfiak felé irányul.
ma 14:00
3/9 anonim válasza:
Ki védi a kövér nőket? A kövérség soha nem lehet csodálatos. Egyet jelent a lustasággal és az igénytelenséggel. A "fogadd el magad" a létező legkártékonyabb dolog a világon. Ha elfogadod magad olyannak amilyen vagy, akkor mi hajt előre, hogy jobbá válj?
4/9 anonim válasza:
Én nem vettem észre, hogy a kövér nőket jobban védenék.
5/9 anonim válasza:
"Mindig látom kövér nők képe, videója alatt, nőktől és férfiaktól is, hogy gyönyörű kívánatos, csodálatos, gyönyörű, tökéletes. De a kövér férfiakat meg csak bántják ugyanezek az emberek Ez miért van ??"
Az mennyire tipikus, hogy bármilyen férfi külsejét dícsérik?
7/9 anonim válasza:
A nőket azért szoktàk dìcsérni védeni ez tény szóval aki azt mondja nem ìgy van az nem tudja miről beszél.
Nem azt mondom hogy őket nem bàntjàk csak azt hogy van aki védi szereti dìcséri őket
8/9 anonim válasza:
#7: csak az nem tűnik fel, hogy a nőket sokkal is inkább támadják a külsejük alapján. Ha egy nőről felkerül egy kép, alapvetően az alapján ítélik meg, mennyire vonzó. Férfiaknál nincs így, így legtöbbször nem is kell megvédeni őket.
9/9 anonim válasza:
Kívánom hogy úgy bánjanak a kövér férfiakkal, mint ahogy a kövér nőkkel, és fordítva🙏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!