Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csak a kövér nőket...

Miért csak a kövér nőket dicsérik és védik? A kövér férfiakat miért nem ? Őket miért nem kell elfogadni és szeretni ?

Figyelt kérdés
Mindig látom kövér nők képe, videója alatt, nőktől és férfiaktól is, hogy gyönyörű kívánatos, csodálatos, gyönyörű, tökéletes. De a kövér férfiakat meg csak bántják ugyanezek az emberek Ez miért van ??

jan. 12. 13:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
72%

Én voltam kövér nőként. Soha a büdös életben nem dicsért, védett, szeretett senki a férjemen kívül. Az Egész életemet végig kísérték a lenéző pillantások, lekezelő, undorító stílusú gyökerek megjegyzései akiknek a véleményét a lőtéri kutya se kêrdezte mit gondolnak rólam, mégis közölték.

Mára lefogyottként már az ilyenek nyaliznak, de leszarom őket. Akik képtelenek emberszámba venni egy elhízott embert csak mert kövér, azt én sem tudom emberként kezelni, mert nem érdemli meg, és nem a külseje miatt ( mert amúgy senki sem tökéletes), hanem azért a mocsokért ami a fejében van.

Egyébkènt önmagam megértése, a tudattalan viselkedésem az ételekkel, evéssel kapcsolatban, és önmagam elfogadása kövérként, pont ugyanannyit segített az életmódváltásban, fogyásban, súlytartásban, mentális- érzelmi oldalról, mint bármilyen diéta és sport.

Könnyebb volt úgy tartósan változtatni, fogyni stb, hogy tudatosan dolgoztam azon, hogy felismerjem és megértsem milyen háttérben meghúzódó okok vezettek ahhoz, hogy végül érzelmi evővé, függővé váltam.

Akik csak a felszínt kapirgálják, valóban csak lustaság, meg igénytelenség, bla bla bla, de ők nem látnak tovább az orruknál:), fingjuk nincs semmiről, ezért meg sem érthetik azokat, akiknek bonyolultabbak a problémáik. Ennyi.

jan. 12. 17:53
 12/30 Kicsiagugim.05 ***** válasza:
25%
Fú te biztos hogy egy nárcisztikus picsa vagy....
jan. 12. 19:49
 13/30 A kérdező kommentje:
Kiiii? Én? Brühüü😭😭😭
jan. 12. 19:52
 14/30 Kicsiagugim.05 ***** válasza:
0%
Igen te....én megérzem az ilyet
jan. 12. 19:53
 15/30 A kérdező kommentje:
Én meg érzem a lábszagodat. Megérzem mindenki lábszagát 500 km messzeségből is. Telepatikus képességem van.
jan. 12. 19:56
 16/30 Kicsiagugim.05 ***** válasza:
32%
Gaga pisi szex Budapest környékén érdekel tesó?
jan. 12. 19:58
 17/30 A kérdező kommentje:
Öh. Lány vagyok de amúgy persze imádo 😍 Majd iszok előtte tejet, laktózérzékeny vagyok ❤ Szeretetből 💋
jan. 12. 20:01
 18/30 Kicsiagugim.05 ***** válasza:
0%
A csakráid dimánziókon átívelő kvantum energiáiból megítélve te egy külföldön élő magyar vagy. Hhmmm az univerzum szerint Ausztriában laksz.
jan. 12. 20:05
 19/30 Kicsiagugim.05 ***** válasza:
Grazban
jan. 12. 20:10
 20/30 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem nem ugyanazok az emberek írnak. Aki egy kövér nőt dicsér, kétlem, hogy egy kövér férfit meg lefikázna. Ez egy mási csoport lehet.

Én is voltam kövér. Szülés után nem igazán akartak lemenni a kilók. De mindenki azt mondogatta, hogy fogadjam el magam, meg hogy 3 gyerek után jó az úgy meg ilyenek. Engem idegesítetett. Akkor összeszedtem magam és lefogytam. Most megint kúszott fel sok kiló és tudom, hogy megint melózni kell vele, hogy jól érezzem magam a bőrömben. De megint csak azt kapom, hogy fogadjam el magam. Kérdezem én: de miért? Miért kellene egy olyan testet elfogadnom, ami nekem nem tetszik? Melós? Igen. Nekem nagyon kemény munka, mert hízékony vagyok, de nem lehetetlen küldetés.

jan. 12. 20:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!