Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csak a kövér nőket...

Miért csak a kövér nőket dicsérik és védik? A kövér férfiakat miért nem ? Őket miért nem kell elfogadni és szeretni ?

Figyelt kérdés
Mindig látom kövér nők képe, videója alatt, nőktől és férfiaktól is, hogy gyönyörű kívánatos, csodálatos, gyönyörű, tökéletes. De a kövér férfiakat meg csak bántják ugyanezek az emberek Ez miért van ??

jan. 12. 13:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

20. Önmagunk elfogadása azért ajánlatos, mert ha még magadat sem tiszteled/szereted/ értékeled, akkor ki fog? Az elfogadás a pozitív hozzáállást szimbolizálja. Nem a kövérséget helyesli, hanem az aktuális állapotot érdemes így más szemmel nézni.

Ha utálja/gyűlöli, szidja magát az ember, az sokaknál csak a belső frusztrációt fokozza. Érzelmileg nem tesz jót, nekem pl idővel még a normális étkezésnél is bűntudatot okozott. akkor esett le, hogy ez a hozzáállás önmagamhoz nem jó út. Nem, még kövéren sem. Nekem segített az elfogadás, nehéz és hosszú út volt, de le is fogytam, és biztosan sokan vannak még így.

jan. 12. 20:30
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
A kövérnőknek nagyobb arànyban lesz pàrjuk mint a pasiknak ennyi egy nőnek ban esélye kövéren is egy pasinak nincs ennyi
jan. 12. 20:38
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
#22 Igen, az igénytelen zsírdisznók általában megtalálják a szintén igénytelen zsírdisznó párjukat. Utána együtt tömik a fejükbe a csülkös pacalt meg a hamburgert, amíg a magas koleszterin el nem választja őket.XD
jan. 12. 20:41
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
22. A kövér pasiknak is pont ugyanannyi esélye van párt találni. Valójában a nők elítélése súlyfelesleggel sokkal elterjedtebb.
jan. 12. 20:43
 25/30 anonim ***** válasza:

Gondolom a nagydarab ffiak ritkan riszálják magukat a kamera előtt...

Akik meg ilyeneket kommentelnek vagy maguk is önbizalom hiányos kövérek, vagy PC vonatoznak, vagy ez a fétisük.

A nők inkább a "cuki" meg a "nagy mackó" kifejezést használják ebben az esetben, semmiképp nem a szexit.

jan. 13. 08:05
 26/30 anonim ***** válasza:
43%
21! Nem magamat utáltam, csak nem akartam elfogadni azt az állapotot. Még a ruháim se jöttek rám. Ott volt egy teli szekrény S-M méretű ruha, ami mind kocsi lett. Szabaduljak meg tőlük és vásároljak L-XL méretet, úgy, hogy még csak jól sem érzem magam? Voltam olyan alkat, amikor nagyon is megfeleltem magamnak és jól éreztem magam a bőrömben. Én csak azt akartam visszakapni. Csak engem idegesít mindig, ha nekem mondják, hogy fogadjam el az elhízott testemet, vegyek új ruhatárat, amikor le is fogyhatnék… Nekem jobban esne a támogatás, hogy pl “igen, meg tudod csinálni” meg ilyenek. Szülinapodra narancsot kapsz csoki helyett és nem tukmálják a sütit se. De tisztában vagyok vele, hogy nem mindenki egyforma, én csak a saját érzéseimet írtam le.
jan. 13. 12:23
 27/30 anonim ***** válasza:
34%

1. Ők akkor is tökéletesnek képzelik magukat, ha 140 cm alacsonyak, ugyanennyi kilósak és szőrösek mint egy orangután.

2. Nem lelkiznek annyit mint a nők.

jan. 13. 12:28
 28/30 anonim ***** válasza:
80%
ez valoszinuleg olyan dolog mint a ronda csecsemok vagy gyerekek esete. Azokra se szabad kimondani hogy undoritoan neznek ki mert azonnal leugatjak a fejedet hogy nem vagy tolerans stb. enmar sokszor le voltam tiltva platformokrol mert azt mertem mondani hogy a gyerek rettentoen csunya.
jan. 17. 11:02
 29/30 anonim ***** válasza:
Mert plus size nőknek mozgalmuk is van persze igényeik gondolom pasik felé nekik is van millió egy.
jan. 20. 09:14
 30/30 anonim ***** válasza:
engem nem zavar ki kover es ki nem. az viszont igen ha ostoba modon kovetelik tolem a toleranciat. en azzal toleralok hogy nem foglalkozom masok sulyaval.
jan. 22. 07:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!