Mitől nagyképűek a totál előnytelen kinézetű vagy betanított munkát végző emberek?
Figyelt kérdés
Nem furcsa nekik, hogy egyáltalán nincs mire odalenniuk magukért?
És itt most kifejezetten az olyan emberekre gondolok akiknek se a kulseje se a belseje nem indokolja a nagy arcot mégis ott van
ma 14:25
2/5 anonim válasza:
Érdekes, én a diplomásoknál látom a hatalmas arcot, és ők azok, akik megsértődnek, amikor a felvételinél a pofájukba röhögünk, mikor előállnak az 500+ fizuval, vagy anyáznak, amikor rájönnek, hogy a szakmunkás többet kap, és nem fogják fel, hogy a büfés diplomájukból kismillió van az álláskeresős portálokon, ezért 5 perc alatt találok másikat, de képzett és gyakorlott liftszerelő meg 0.
3/5 A kérdező kommentje:
2# de az is legalább valamit elért... persze az a legjobb ha valaki megmarad szerenynek az eredményei ellenére is,de mikor valaki minden lista aljan kullog de az arcáról meg süt a kivagyiság,az valami érthetetlen
ma 15:06
4/5 anonim válasza:
Hát figyelj nekem egy ex gyártósori operátor akarja megmondani a tutit, amikor rangban is képzettségben is felette állok. Az egóját sajnos nagyobb 1-1 férfinak mint az esze. Tesztoszteron túltengése lehet az ilyennek.
5/5 anonim válasza:
Nem tudom, te hol és merre jársz, én baromira nem ezt tapasztalom, pedig itt lakom egy ipari parktól 2 km-re. A fél környék ott dolgozik. Aki nagyképű, az pont valami naplopó, utcán köpdöső.
Én nem ott dolgozom ugyan és csak egy érettségim, szakmám van (nem is abban dolgozom). Akkor járjak lesütött szemmel, vagy mit szeretnél? Nem hiszem, hogy itt a sima melós lenne a pökhendi, kedves Kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!