Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy pasi aki angolul tanul...

Egy pasi aki angolul tanul kínait, az miért dolgozik betanított munkásként?

Figyelt kérdés

A gyár egyik éttermében találkoztam vele. Ő egy gépkezelő, én irodáról vagyok.

Mellette volt hely, leültem ebédelni. Látom egy angol nyelvű nyelvkönyvet olvas "Chinese for Beginners".

Szóval ilyet még nem láttam, a többi melós a mobilját nyomogatja.

2022. nov. 19. 21:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is értem az angolt úgy, mint a magyart, mégse vagyok diplomás mérnök.
2022. nov. 19. 21:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérdezed meg őt?
2022. nov. 19. 21:39
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Az angol tudás már nem elég. Rengetegen tudnak.
2022. nov. 19. 21:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert lehet nincs aki bevigye a pitsáját irodára. Többnyire rokoni, vagy haveri alapon megy.
2022. nov. 19. 21:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem kérdezted meg tőle?

Amúgy mondok én neked jobbat! Én is dolgoztam egy iszonyat lepra gyárban, nem multinál, a fizetés is minimális volt, csak pár napig maradtam, le is léptem. De nem ez a lényeg, hanem hogy ott megismertem egy minőségellenőrt, aki ATOMFIZIKUS volt korábban. Itt meg drótdarabok hosszát ellenőrizte egész nap.

Kérdeztem tőle, hogy miért, hát nyugdíj előtt van, valamennyivel, és túlképzettsége miatt nem vették fel sehova. Gondolom, nem tudta jól eladni magát, nem mindenki képes erre.

Szerintem a srácnak hosszútávon tervei vannak, most tanul, és gyűjt egy kis lóvét, aztán megy külföldre.

2022. nov. 19. 21:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemi gólyatáborban megismertem egy férfit, aki az ötvenes évei közepén jár, eddig mérnökként dolgozott (nem tudom pontosan, annyira nem áll közel hozzám). Amikor beszéltük, hogy milyen szakra jött, közölte velem, hogy matek-fizika tanári. Szimplán mert megunta a korábbi melóját, mindigis akart tanítani. Na nekem ez is kellemesen abszurd volt.
2022. nov. 19. 22:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is találkoztam már jogásszal, aki kajafutárként dolgozott.

Színészről is hallottam, hogy takarított.

2022. nov. 19. 22:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy autisztikus vonásai vannak,és hiába tanul,nem mer/tud feljebb lépni.Vagy igazából elvan ezzel a melóval is.Az se mindegy,van-e család,gyerek.
2022. nov. 20. 06:19
 9/9 anonim ***** válasza:
60%
attól mert valakinek van nyelv érzéke nem azt jelenti, hogy intelligens is. Anglisztikás ismerősöm pl. egy postai levelet nem tudott 22 éves létére feladni míg el nem magyaráztam neki, hogy kell. Gondolom neki is jó a nyelvérzéke de az általános tudása már nem elég egy jobb végzettséghez.
2022. nov. 22. 03:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!