Külföldön pl. (Ausztria, Írország) érdemes betanított munkát vállalni?
Ha van ismerős aki segít kijutni jó lehet anyagilag is.
Ha nincs, valószínűleg lehúz az állás közvetítő, nem lesz jobb mint itthon csak jobban elfogadod majd mert a környezet változás mindenkit szerényebbé, elfogadóbbá tesz.
Ha fiatal vagy, mindenképpen vágj bele, nyelvet tanulhatsz, tapasztalatot szerzel, világ-látott leszel. És hazajöhetsz bármikor ha nem tetszik.
Első vagyok.
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy német nyelvtudással ez a helyzet. És hogy egyik sem közvetítőn keresztül ment ki és nem magyar, török, kínai meg ilyesmi vezetőség van, hanem nyugati.
" Aztán mindig kiderül, hogy csak azt tudd elmenni aki itthon is jól tudna élni"
Helyesbítenék, Aztán mindig kiderül, hogy csak azt tudd elmenni aki Budapesten is jól tudna élni.
Vidéken nincs munka, ami van éhbérért a be nem jelentett, vagy 4 órára bejelentett de napi 10 órás melóhelyen ahol 6ot kifizetnek.
Nekem borsodból 100+ ismerősöm ment ki, és 10 alatt van azoknak a száma akik visszajöttek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!