Mit gondolsz a mindenért beszóló emberekről?
Figyelt kérdés
Tehát pl. mondjuk beszól hogy miért nem nyomom meg a gyalogos átkelőnél a gombot. És én így nézek hogy ezért valaki képes beszólni? Eszembe nem jutna egy ilyen baromság miatt rászólni vagy beszólni valakinek. Ti hogy vagytok ezzel?ma 12:47
2/18 A kérdező kommentje:
Frusztráltak?
ma 12:51
3/18 anonim válasza:
Jobb távolmaradni tőlük. Ne szólj vissza nekik, ne állj le veszekedni. Ha lehet, KERÜLD az ilyen embereket, csupa nagy betűvel. Fizikai értelemben. Meg fognak betegíteni csak...
4/18 A kérdező kommentje:
Én is ugyanezt gondolom. Sajnos van belőlük jópár...
ma 12:58
5/18 anonim válasza:
Nem normálisak az ilyenek, de én valahogy nem is tudom sajnálni egyiket sem. A múltkor egy takony vénember kötött belém a buszmegállóban, amikor meg elküldtem melegebb éghajlatra, még rám emelte a retkes kezét.
Na, olyat kapott tőlem, hogy azt meg fogja emlegetni még a sírjában is a mocskos féreg. Emberére talált a rohadék, amikor belém kötött. 😁
7/18 A kérdező kommentje:
5-ös ez nem egy vénember volt, de ez is már nézett a zebra túloldalán folyamatosan. Tudtam hogy valamit akar, gondolom alig várta már hogy valakibe beleköthessen a frusztrált állatja. És akkor mikor mellémért mondja hogy há mé nem nyomja meg a gombot. :D
ma 13:05
8/18 A kérdező kommentje:
Én mindent megértek de ne rajtam töltse már ki a nyomorát, nem vagyok kiváncsi rá baromira.
ma 13:07
9/18 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy vénemberről van-e szó, az ilyenek mind mocskos elmebetegek. Remélem, hogy mind találkozik majd egy olyan valakivel, aki nem lesz rest rendesen elintézni a gusztustalan fajtáját.
10/18 anonim válasza:
Ha gombos átkelő, miért nem nyomtad meg a gombot? Ha megnyomtad volna, mire ő odaér, zöldre váltott volna talán. Nem teljesen értem a felháborodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!