Miért gonoszak a 80 év feletti nyugdíjasok azzal is, aki tisztelettudó velük?
Figyelt kérdés
2024. jún. 11. 20:14
1/14 anonim válasza:
Az öregek már morgósak, depressziósok, elegük van a világból. Azért nem mind.
2/14 Szervizmérnök úr válasza:
Aki egy kérdést ebben a formában kiír, az meg is érdemli.
Nem intelligens dolog, hogy nem fejted ki rendesen a kontextust, tehát így joggal feltétezhető, hogy te vagy a hibás.
5/14 anonim válasza:
Nem mind ilyen. Aki igen, az már demens / frusztrált. Teljesen más világban léteznek jelenleg, mint amiben felnőttek, nehéz lehet ezt felfogni ennyi idősen már.
6/14 anonim válasza:
Nem mindegyikük ilyen. Aki mégis, ő már el-, megfáradt, és fájdalmai vannak, frusztrált, és már nem olyan állapotban van, mint fiatalkorában, amire állandóan emlékeztetik. Arról nem is beszélve, hogy tényleg más világ van most, máshogy működnek a dolgok, mint az ő idejében.
7/14 anonim válasza:
7-es: Jelentsd az info@gyakorikerdesek.hu-n képernyőfotóval, én is azt tettem. Kirakják a bolondot.
8/14 Justinianus válasza:
"Arról nem is beszélve, hogy tényleg más világ van most, máshogy működnek a dolgok, mint az ő idejében."
Igen, ma már teljesen ismeretlenek azok a dolgok, ami az ő idejükben természetes volt. :)
határkerítés
papírzacskó
üvegvisszaváltás
hatósági ár
rendeleti kormányzás
államosítás
szénszünet
vályogház
cenzúra
háború...
9/14 anonim válasza:
Nekem már 40 évesen minden bajom van, örökké szarul vagyok, akkor ők mit érezhetnek?
10/14 anonim válasza:
"Azért nem mind."
De jó részük igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!