Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek nagy kérés hogy...

Szerintetek nagy kérés hogy elvárom a szüleimtől is hogy tisztelettudók legyenek velem?

Figyelt kérdés

20 éves srác vagyok, anyámmal mostanság sokszor összeveszek mert elég tiszteletlen. Ha csinálok valamit akkor mindenért flegmázik, kiabál, bunkó stb. Egyszerűen mintha csak belém kötne. Nem tud szépen beszélni.

Aztán persze szólok neki, folytatja és akkor én is elkezdem ezt a stílust és felidegesítem.

2023. szept. 23. 10:55
 1/6 anonim válasza:
74%

Szerintem ennek kölcsönösnek kéne lenni.

Mellesleg, nagyfiú vagy, eltudod dönteni mit akarsz. Anyudnak nem sok beleszolása van, max véleményt fűzhető hozzá, vagy segítséget, tanácsot.

Legközelebb inkább hagyd rá, menj sétálj egyet, vagy mit tudom én.

2023. szept. 23. 11:11
 2/6 anonim válasza:
60%
11:11
2023. szept. 23. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Ha a Nemzet Kakaduja hasonlót kérhet más országoktól...
2023. szept. 23. 12:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A tiszteletet ki kell ám érdemelni...
2023. szept. 23. 21:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen azzal hogy emberek vagyunk kiérdemeltük, nem érdemeltem ki a tiszteletlenséget e.
2023. szept. 24. 00:12
 6/6 A kérdező kommentje:
se
2023. szept. 24. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!