Miért van az hogy amikor fent vagyok senki nem ír de amikor alszom vagy nem tudok írni akkor mindenki keres?
Figyelt kérdés
2023. aug. 11. 11:12
1/8 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok... :D Három napig nem aludtam, hátha találok itt egy barátot végre, de lóf*szt sem érdeklek soha.
Aztán végül feladtam, békésen összeestem végre a fáradtságtól, akkor meg jött legalább egy–két privát üzenet, ami még életben tarthat a kilátástalan munkanapok tengerében.
Persze azokból sem lett semmi, de legalább a remény illúziója megvolt :)
2/8 A kérdező kommentje:
#1 Ha gondolod írhatsz ha szeretnél beszélni :)
2023. aug. 11. 11:29
3/8 anonim válasza:
Egy pár alapinfót megadsz még előtte, hogy tudjam, mire lehet számítani? Kor, nem, minimális érdeklődési kör... Ennyit csak.
4/8 A kérdező kommentje:
Ha nem baj azt privátba írom
2023. aug. 11. 11:35
5/8 anonim válasza:
Rendben, de akkor te írj elsőként xD
7/8 anonim válasza:
Mi a baj ezzel? Ír vki, amikor alszom/nem érek rá/nem vagyok online, megnézem, válaszolok, amikor módomban áll. Nincs előírva, hogy csak folyamatos chatelésre lehet használni pl. a Facebookot, és rögtön rá kell ugrani a kapott üzenetre. Gyakorin egy ideig ismerkedtem (barát, partner), de már jó ideje nem. De érvényes minden netes levelezésre, amit írtam.
8/8 anonim válasza:
Ja, és azért van sokszor, hogy nem akkor ír a másik, amikor te ráérnél, mert mindenkinek más az időbeosztása, szabadideje stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!