Nem maradt senki akinek ilyen dolgokat napiszinten elpanaszoljak, ha ennyire zavar mindenkit, kinek lehetne ilyen dolgokról panaszkodni?
Te Irma néni vagy a buszról?
Amúgy ja, keress fel egy pszichológust. Vannak gondok!
Nekem ugyanez a bajom :D szerencsére van egy barátnőm, aki hasonló és olyankor ráírunk egymásra, minden mást telefonon/személyesen beszélünk mer, messengeren panaszkodunk. A többi barátom meg a férjem nagyon unja, nem mondják, de látom rajtuk. Olyankor fortyogok magamban, aztán írok ennek a barátnőmnek :D
tegnap pl majdnem elb@szott egy robogós, aki áthajtott a piroson, aztán még ő ordított le. Rohadt pipa voltam, hazajöttem, mondtam a férjemnek, ő csak annyit reagált, hogy sajnálja... Köszi :D aztán húsz percig szidtuk a robogóst a barátnőmmel :D
Ennyi panaszkodás után ne is csodálkozz, ha a kutya sem kíváncsi rád.
Te vagy maga a negativitás.
Azt írod zavarnak az idegesítő emberek körülötted, hidd el te is az vagy mások szemében ilyen hozzáállással.
Írj Karácsony Gergelynek naponta, hogy mekkora parasztok vannak a buszon körülötted. És hogy szeretnéd, ha ezek az emberek inkább a saját autójukkal mennének át a Lánchídon.
Viccet félretéve: tényleg szar most a főváros, de mindenhol, bármilyen tökéletes helyzetben találhatsz valamit, amire panaszkodni lehet.
Ugyanígy, bármilyen lehetetlen helyzetben találhatsz valamit, aminek örülhetsz: szórakoztasd magad azzal, hogy keresel minden helyzetben valamit, aminek örülni lehet. Pl. gondolj arra, hogy a magányos Robinson Crusoe hogy örülne, ha parasztokkal lehetne a buszon.
Ezeket a számodra fontos, de egyébként jelentéktelen sérelmeket írd le a naplódba. Te megkönnyebbülsz, hogy kiadtad, másokat viszont nem mérgezel a negativitással.
Tipp: próbáld meg ezeknek a kellemetlen helyzeteknek a másik felét nézni, és megtalálni a szépséget magad körül. Ha a jó dolgokra figyelsz, ezek nem fognak állandóan bosszantani és mások is szívesebben állnak veled szóba. Sok sikert ♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!