Nem maradt senki akinek ilyen dolgokat napiszinten elpanaszoljak, ha ennyire zavar mindenkit, kinek lehetne ilyen dolgokról panaszkodni?
Hát akinek a panaszkodás az élete azt mindenki kerüli. Hodd el, te is, mert te is olyan embert keresel akinek panaszkodhatsz, nem olyat akitől szóhoz sem jutsz, mert panaszkodik.
Mellesleg nem tudom miről beszélsz, ha szerinted mindenki ekkora paraszt, akkor veled van a gond.
Én is szoktam tömegközlekedni és nagyon nem a te véleményeden vagyok. Pedig használok olykor 8. kerületi járatokat is és egyszerűen nem tudom hol az a sok bunkó. Valószínűleg a fejedben.
Tudod, amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten, ez főleg MO-n nagyon igaz, tehát valószínűleg a te paraszt viselkedésedre reagál így mindenki.
Előttem már leírták: a pszichológus az az ember akinek kiöntheted utálatodat, természetesen pénzért…
Szakembernek.
Vagy írd ki magadból. Vegyél egy füzeted, és írd le, miről éppen mit gondolsz, hogy érzed magad, stb.
Én is szoktam, nagyobb érzelmi problémákat, döntéshozatal előtti nehézségeket, vagy akár kisebb, jelentéktelen hisztiket, mert nekem segít rendszerezni a gondolataimat, érzéseimet, vissza-vissza olvasva tudok reflektálni, átértékelni bizonyos dolgokat.
Szerintem másokat traktálni piti hisztériával kvára nem hiányzik senkinek, ha magadban egyedül ezt nem tudod megfelelően kezelni és mindenképpen ki kell adni, akkor írd le.
Írd bele a naplódba, pont.
Tudod, mennyire fárasztó az ilyen ember? Állandóan nyavalyog, megjegyzem a SEMMIN, és tízperc alatt leszív a francba. Nem véletlen az energiavámpír megnevezés és kerüli el messze a többi ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!