Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem maradt senki akinek ilyen...

Nem maradt senki akinek ilyen dolgokat napiszinten elpanaszoljak, ha ennyire zavar mindenkit, kinek lehetne ilyen dolgokról panaszkodni?

Figyelt kérdés
Olyan dolgokról minthogy megint mekkora parasztok vannak a buszon körülöttem, városban megint milyen idegesítő emberek vannak, akiket szeretnék látni azokból meg alig van néhány, aztán az anyám gyerekét sincs már kinek ócsárolnom akit gyakran szoktam, ha atrocitás ér a városban arról sincs kinek beszélnem, mindenki elfordult tőlem. Arról se panaszkodhatok hogy egész nap senki se áll velem szóba, meg hogy milyen unalmas az életem. Amikor valaki szóba áll, ezekről a dolgokról napiszinten szoktam neki panaszkodni. De nem tűrik. Valakinek viszont a saját mentális egészségem érdekében muszáj a lelkemet kiönteni. Kinek ha ennyire nem tűri senki?
2023. júl. 21. 10:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%
Az olyan embereket hívják energiavámpíroknak. Sajnos nekem is van részem ilyenben, de ha én is mondok valamit, ami nekem kellemetlen, az illető rögtön hárít. Mert csak neki van joga panaszkodni.
2023. júl. 21. 11:22
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
*ilyen embereket
2023. júl. 21. 11:23
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
Igazi energiavámpír vagy. Rémes érzés ilyen emberek közelébe lenni. Próbálj változtatni.
2023. júl. 21. 11:28
 14/19 Kólauborkával ***** válasza:
97%

Hát akinek a panaszkodás az élete azt mindenki kerüli. Hodd el, te is, mert te is olyan embert keresel akinek panaszkodhatsz, nem olyat akitől szóhoz sem jutsz, mert panaszkodik.

Mellesleg nem tudom miről beszélsz, ha szerinted mindenki ekkora paraszt, akkor veled van a gond.

Én is szoktam tömegközlekedni és nagyon nem a te véleményeden vagyok. Pedig használok olykor 8. kerületi járatokat is és egyszerűen nem tudom hol az a sok bunkó. Valószínűleg a fejedben.

Tudod, amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten, ez főleg MO-n nagyon igaz, tehát valószínűleg a te paraszt viselkedésedre reagál így mindenki.

Előttem már leírták: a pszichológus az az ember akinek kiöntheted utálatodat, természetesen pénzért…

2023. júl. 21. 11:47
 15/19 Sunshinedoll ***** válasza:
87%

Szakembernek.

Vagy írd ki magadból. Vegyél egy füzeted, és írd le, miről éppen mit gondolsz, hogy érzed magad, stb.

Én is szoktam, nagyobb érzelmi problémákat, döntéshozatal előtti nehézségeket, vagy akár kisebb, jelentéktelen hisztiket, mert nekem segít rendszerezni a gondolataimat, érzéseimet, vissza-vissza olvasva tudok reflektálni, átértékelni bizonyos dolgokat.

Szerintem másokat traktálni piti hisztériával kvára nem hiányzik senkinek, ha magadban egyedül ezt nem tudod megfelelően kezelni és mindenképpen ki kell adni, akkor írd le.

2023. júl. 21. 12:06
 16/19 anonim ***** válasza:
96%

Írd bele a naplódba, pont.

Tudod, mennyire fárasztó az ilyen ember? Állandóan nyavalyog, megjegyzem a SEMMIN, és tízperc alatt leszív a francba. Nem véletlen az energiavámpír megnevezés és kerüli el messze a többi ember.

2023. júl. 21. 13:03
 17/19 anonim ***** válasza:
95%
A naplóírás tényleg jó, oda leírhatunk bármit, és nem fogjuk később megbánni, hogy elmondtuk valakinek.
2023. júl. 21. 13:29
 18/19 anonim ***** válasza:
50%
Itt van az oldal erre. Most is azt csinálod, vagy írj facbook postokat. Esetleg fizess ezért valakinek (pszichológus, sugarbaby, prosti stb)
2023. júl. 21. 14:47
 19/19 anonim ***** válasza:
6%
Hát nem csodálom, hogy nincs kinek panaszkodnod.
2023. júl. 21. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!