Titeket is zavar, ha van valaki, aki levegőnek néz titeket?
Dehogyis. Ha valaki kerül engemet, eszem ágában sincs megzavarni benne :D
INDOKOLÁS
Ha én lelkileg, mentálisan stabil vagyok, tisztában vagyok az értékeimmel, akkor nem fogok esedekelni egyetlen frusztrált, alakoskodó scheggfej figyelméért sem. Ha önmagamat adom, az a legjobb szűrő, nem akarok megfelelni senkinek, elfogadom, hogy én sem lehetek mindenkinek szimpatikus, mint ahogy nekem sem szimpatikus kivétel nélkül mindenki. Sőt, ha valakinek nem vagyok szimpatikus, nem is haragszom rá, hiszen ő sem tehet róla, hogy ez így lett, lehet, hogy maga sem tudja. Hisz mi magunk is esünk bele effélébe, hogy valaki irritál vagy unszi anélkül, hogy bármi rosszat tett volna. Ha ilyenkor meg még letámadna a számonkérésével, lehet, hogy csak mégjobban elmérgesedne a viszony úgy, hogy amúgy semmi konkrét oka. Tehát, ha valaki kerül, nem szól hozzám, az egy jel, hogy nekem semmi dolgom az illetővel.
Érdekes, az én felettesem is ilyen. Én eddig arra gondoltam, hogy így érzékelteti velem, hogy felettem áll úgymond.
Én nő vagyok, ő férfi. Velem egyenrangú férfi kollégáimmal közvetlenebb. De nem hiszem, hogy bejövök neki, sőt tudom, hogy nem.
Ha valamit meg kell beszélni munka ügyben, akkor azt megbeszéljük, de cseverészni egyáltalán nem szokott velem. Talán csak azokkal az emberekkel cseverészik, akik vele cseverészést kezdeményeznek és mivel én
nem teszem, ezért lehet csak emiatt marad el közöttünk az ilyen dumálgatás, amit látok, hogy a többiekkel művel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!