Nem jó ötlet volt? Nagydolgoztam a wc-ben és utána parfümöt szórtam, hogy illat legyen a szag helyett. És jött egy nyugdíjas néni utánam, aki hallottam, hogy kibeszélt, hogy büdös van. Én csak jót akartam.
Figyelt kérdés
Én szeretem a parfümöt illatát.okt. 15. 12:39
21/25 A kérdező kommentje:
A néni hisztizett, én csak orvosolni próbáltam a sza.szagot.
okt. 15. 14:47
22/25 anonim válasza:
Persze, hogy szóvá tette, hogy fújod a bűzpermetet feleslegesen. Minden normális ember így tett volna.
23/25 A kérdező kommentje:
Asziszem, kap ő még bombát... XD
okt. 15. 15:13
24/25 anonim válasza:
WC-be való dolgot WC-ben végeztél. Ahol amúgy is szoktak szagok lenni, mert ez az a hely, ahol ezen nem kell meglepődni. Wow. Biztos pokolra jutsz 😅
A mami biztos virágillatút 💩ik.
Egyebként a gesztust hogy magad után meg be is fújtál, értékelni is lehetne. Embere válogatja.
Majd egyszer olyan után fog bemenni, aki nem hogy nem fúj be maga után de 💩-osan hagyja ott az egészet. Mert sajnos ilyen is van...Akkor lehet majd egy kicsit másképp látja majd a dolgot. Lesz viszonyítási alapja.
25/25 anonim válasza:
A jóindulat, segíteni akarás mindenképp dícséertre méltó. Sajnos tönkre lett téve az országunk, azért marnak egymásba az emberek minduntalan. Kettészakadt a társadalom is, főleg a legszegényebbek, sok embert meg is öltek (mármint közvetve, ahogy nyomorra jutottak). Ennek a légköre mérgezte meg a közhangulatot is, még azok köztisakiket közvetlenül nem érintett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!