Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nyugdíjasok készülnek már a...

A nyugdíjasok készülnek már a holnapi iskolaszezonra?

Figyelt kérdés
7-8 között fognak menni a gyógyszertárba, piacra, stb.
szept. 1. 09:52
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
Nem szereted a nyugdíjasokat? Gondolj arra, hogy - esetleg - még Te is lehetsz az.
szept. 1. 09:54
 2/9 anonim ***** válasza:
11%
Nem értem, hogy miért baj neked ha valaki reggel 7-8 között megy a piacra, gyógyszertárba, munkahelye,...
szept. 1. 10:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne, ha lenne egy ilyen kampány, ahol elmagyaráznák nekik, hogy ez miért nem jó.

De akkor ehhez kéne igazítani a különféle időpontokat is, pl. az orvost, hogy ne kelljen ilyenkor menniük.

szept. 1. 10:46
 4/9 anonim ***** válasza:
76%

Reggel még tűrhető az idő, nyilván nem 35 fokban akaregy idős (se) eljutni.

Gondolj arra mindig, hogy ha elég szerencsés vagy, még te is lehetsz nyugdíjas.

szept. 1. 11:42
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

Szúrj ki velük, járj 5-re suliba.

Komolyra fordítva: azért a nyugdíjasok is tudják ám, hogy milyen megterhelő csúcsidőszakban utazni, és eltolják 9-10 köré. Aki vállalja, hogy 8-kor zsúfolódik számára roppant idegesítő tinikkel többek között, annak meg van az oka rá. Én pl. 7-8 között sosem szállok buszra, elég elmennem a busz pu. mellett, látva a sok cigiző semmirevalót.

szept. 1. 11:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor felénk mindig van +1 busz az iskolások miatt indítva ami 10 perccel előbb megy mint az ami alapból is jár télen-nyáron.

De persze az öregek már az én időmben is az “iskolabuszra” szálltak fel mert hát az előbb megy. Sose érttettem hova sietnek ezek amikor a világon semmi dolguk sincs és csak 10 percet kellene várniuk a megszokott buszukra.

Nekem annyira elegem lett ebből, hogy 18 éves koromra letettem a jogsit és megvettem az autómat, hogy ne kelljen ezek miatt állnom a buszon reggel félkómásan.

szept. 1. 12:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

#6:

Felétek annyit kellett volna lépni, hogy az az iskolabusz valóban iskolabusz legyen, hogy csak a diákok szálhassanak fel rá, más nem. A településetek volt túlzottan töketlen.

szept. 1. 14:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A nyugdíjas szüleim már nagyon, mert mennek dolgozni (tanítani) 😂
szept. 1. 16:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Pacsi: jogos és 10 pontos kérdés.

A lényeg, hogy az első ajtóban tolongani kell, hiába pl.: első ajtós a jármű; ha meg kínálja valaki a helyet nekik, akkor "természetes" a viszontválasz, hogy:

"Előmelegített helyre nem ülők", vagy: "Nem vagyok én még olyan öreg".

szept. 1. 22:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!