A nyugdíjasok készülnek már a holnapi iskolaszezonra?
Jó lenne, ha lenne egy ilyen kampány, ahol elmagyaráznák nekik, hogy ez miért nem jó.
De akkor ehhez kéne igazítani a különféle időpontokat is, pl. az orvost, hogy ne kelljen ilyenkor menniük.
Reggel még tűrhető az idő, nyilván nem 35 fokban akaregy idős (se) eljutni.
Gondolj arra mindig, hogy ha elég szerencsés vagy, még te is lehetsz nyugdíjas.
Szúrj ki velük, járj 5-re suliba.
Komolyra fordítva: azért a nyugdíjasok is tudják ám, hogy milyen megterhelő csúcsidőszakban utazni, és eltolják 9-10 köré. Aki vállalja, hogy 8-kor zsúfolódik számára roppant idegesítő tinikkel többek között, annak meg van az oka rá. Én pl. 7-8 között sosem szállok buszra, elég elmennem a busz pu. mellett, látva a sok cigiző semmirevalót.
Ilyenkor felénk mindig van +1 busz az iskolások miatt indítva ami 10 perccel előbb megy mint az ami alapból is jár télen-nyáron.
De persze az öregek már az én időmben is az “iskolabuszra” szálltak fel mert hát az előbb megy. Sose érttettem hova sietnek ezek amikor a világon semmi dolguk sincs és csak 10 percet kellene várniuk a megszokott buszukra.
Nekem annyira elegem lett ebből, hogy 18 éves koromra letettem a jogsit és megvettem az autómat, hogy ne kelljen ezek miatt állnom a buszon reggel félkómásan.
#6:
Felétek annyit kellett volna lépni, hogy az az iskolabusz valóban iskolabusz legyen, hogy csak a diákok szálhassanak fel rá, más nem. A településetek volt túlzottan töketlen.
Pacsi: jogos és 10 pontos kérdés.
A lényeg, hogy az első ajtóban tolongani kell, hiába pl.: első ajtós a jármű; ha meg kínálja valaki a helyet nekik, akkor "természetes" a viszontválasz, hogy:
"Előmelegített helyre nem ülők", vagy: "Nem vagyok én még olyan öreg".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!