Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire jó ötlet a munkahelye...

Mennyire jó ötlet a munkahelyen tudatosan senkihez 1 szót sem szólni max munkaügyben tőmondatokat és pókerarcra törekedni és amúgy mindenkit széles ívben kerülni?

Figyelt kérdés

Na mennyire jó ötlet ez? A munkahelyen senkihez sem szólok, de tényleg 1 szót sem, még az időjárásról sem. Ha nagyon elkerülhetetlen hogy munkaügyben szóljak akkor is max tőmondatokban, lehetőleg igen /nem és kész.

Pókerarcra törekszem, semmiféle érzelmet nem engedek az arcra íródni. ez nyilván teljességgel lehetetlen, megoldhatatlan de erre törekszem.

És mindemelett mindenkit ahogy lehet széles ívben elkerülök. ha ebédelni mennék és bárki is benn van az ebédlőben, inkább be se megyek. várok. majd üres lesz egyszer...

Na ez jó tatkika-csokor a munkától és a munkahelytól való lehető legteljesebb szeparációra?

okt. 26. 20:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
50%
Ez egy borzalmas taktika és semmi értelme nincs.
okt. 26. 21:08
 12/26 anonim ***** válasza:
31%
Pacsi, Kérdező: én is ilyen vagyok. Nálam (is) működik. A "small talk"-ot utálom, tudják, nem is csesztetnek vele, én sem-ők sem kérdezősködnek, a munka el van végezve: ennyi.
okt. 26. 21:29
 13/26 anonim ***** válasza:
78%
Próbáld ki! Majd meglátod, milyen jó lesz :D
okt. 26. 21:35
 14/26 anonim ***** válasza:
37%
Én egy valakivel tudok jót beszélgetni, aki szintén ilyen.
okt. 26. 21:36
 15/26 A kérdező kommentje:
"Próbáld ki! Majd meglátod, milyen jó lesz :D" hónapok óta ezt csinálom. a közvetlen kolleganőmet korábban le se lehetett lőni, mostanra a köszönésen kívül felém se vakkant. ALAKUL!!
okt. 26. 22:03
 16/26 anonim ***** válasza:
67%
#15 én azóta viselkedem hasonlóan amióta rájöttem, hogy nem tudok senkivel kapcsolódni. Nincs közös téma, minden poénom félremegy, akaratlanul is bunkó vagyok.
okt. 26. 22:10
 17/26 A kérdező kommentje:
ez van nálam is. csupa 40-es 50-es tyúk mi a kékeres lóizéről beszéljek velük? a lekvárfőzésről a gyerekük viselt dolgairól vagy miről? semmiről se tudok. inkább kussolok.
okt. 26. 22:16
 18/26 anonim ***** válasza:
68%
Az a te problémád, ha senkivel nem tudsz kapcsolatot teremteni. Fordulj szakemberhez. Még lehet egy boldog életed, nem kell örökké ebben a borzalmas állapotban tengődnöd.
okt. 26. 22:25
 19/26 A kérdező kommentje:
" ha senkivel nem tudsz kapcsolatot teremteni." hát bocs egy 50-es nővel nem is akarok. már bocs. minek. mit akarjak én attól? dugni öreg beszélgetni érdektelen mást meg mit akarjak tőle. semmmi közöm hozzájuk.
okt. 26. 22:26
 20/26 anonim ***** válasza:
50%

Tudsz kapcsolatot teremteni kérdező. Most is beszélgetsz másokkal itt, ezen a felületen. Nem kell túlagyalni.

Nem csak két véglet van amúgy.

okt. 26. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!