Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet megszokni a rendsze...

Hogy lehet megszokni a rendszeres munkába járást?

Figyelt kérdés
Évek óta munkanélküli vagyok, azért nem lesz egyszerű megszokni azt a rendszeres reggeli felkelést. Csodálom az embereket,hogy vannak akiknek ez meg sem kottyan, hogy beállnak a sorba.
okt. 23. 16:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
44%
Hello sorstárs! Ugyancsak 25 és sosem tudtam megszokni. Nem nekem való a munka világa. Én pl. most öngyilkosságra készülök, mert nem tudom megszokni. Az iskolát is rühelltem a napirend miatt és nem akarok többet rendszerben élni.
okt. 23. 18:17
 12/18 anonim ***** válasza:
68%

#9: neked munkába járni olyan, mintha megvernének? Pánikbeteg vagy?

Nem baj, de attól még másnak ez nem gond, sőt, sokak számára kifejezetten üdítő a változatosság. Megint mások számára egyszerűen nincs választási lehetőség (mert pl. nincs otthoni munkavégzés álmaik szakmájában).

Ezért teljesen öncélú a válasz, amit beírtál, a Kérdező számára semmit nem segít.

okt. 23. 18:20
 13/18 anonim ***** válasza:
41%
#12 Nem #9 hanem #11 de igen. Nekem minden nap olyan munkába járni, mintha csontom törnék úgy megvernek. Nem vagyok az a tradicionális pánikbeteg, de attól pánikolok, hogy 8 órám és az összes energiám a lefolyóba megy egy nap. 3 hónapig dolgoztam, annyira gyűlöltem, hogy utána muszáj voltam 14 hónapig pihennem. Aztán 6 hónapig dolgoztam, tényleg mintha nyúztak volna. Nem tervezek visszamenni dolgozni SOHA!!!!
okt. 23. 18:27
 14/18 anonim ***** válasza:
32%

Hát ja, ilyen hülyék vagyunk, hogy szeretünk otthon lakni kényelemben, áram, víz,fűtés, miegymás... kaja. Szórakozás, utazgatás... képzések..

És ezekért képesek vagUnk heti 40 órát elbszni az életünkből. Akinek nem éri meg, ne csinálja, nem kötelező.

okt. 23. 18:32
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
Nekem nem éri meg és nem is csinálom. Viszont sajnos kötelező, különben ha kiderül hogy nem csinálom és veszélyeztetem magam vele (hajléktalanság, éhezés) akkor beb*sznak a zártosztályra.
okt. 23. 18:37
 16/18 anonim ***** válasza:
42%

Ez a játék elejétől fogva egy értelmetlen mókuskerék. A rendszer szó szerint arra lett kitalálva, hogy rabszolgasorba taszítsa az embereket, és nincs mód kikerülni ezt. Ha úgy döntesz, hogy nem veszel részt és szembe mész a társadalom rendjével, akkor vagy szó szerint vagy mentálisan MEGÖLNEK. Azok az emberek, akik támadnak engem, azzal vannak átmosva, hogy hetente 40 órát feláldozni az életünkből az a létezés csúcsa. Azokkal a „tényekkel” fognak jönni, hogy egy hét 168 órából áll, és a 40 óra semmi ehhez képest. Azonban mind elfelejtitek, mennyi időt vesz el az alvás ebből a 168 órából, és hogy a mindennapi, munkán kívüli kötelességek is hatalmas részt elvesznek. Hetente csak nagyon kevés szabadidőd marad, amikor már annyira fáradt vagy, hogy inkább ezt is az alvásra vagy regenerálódásra fordítod. Az emberek vitruóz lények, akik SZABADON, SAJÁT TEMPÓJUKBAN szeretnék felfedezni a világot, művészetet alkotni, szórakozni és emlékezetes történeteket gyűjteni. Az irodai munka, raktári, kiskereskedelmi, építőipari stb. munkák egyike sem ezek közé tartozik. Az átmosott emberek azzal támadnak engem, hogy ezek a munkák elengedhetetlenek az emberi élethez, ami félig-meddig igaz, de a jelenlegi technológia mellett a munkák 90%-a már automatizálható lenne. A társadalom egyszerűen nem akarja ezeket automatizálni, hogy a rabszolgák dolgozzanak és fárasszák le magukat ahelyett, hogy gondolkodnának. A gondolkodók megdöntenék a rendszert, míg a birkák engedelmeskednek, miközben el vannak terelve a kötelességeikkel.

Csak változtass az életeden, ahogy neked tetszik blablabla... Lehetetlen feladat a tömegek számára. Minden el van zárva, és semmit sem tudsz megszerezni, még akkor sem, ha rendkívüli erőfeszítést teszel. Sokan kudarcot vallanak, akik megpróbálják, csak a sikeres 1%-ról hallasz. Akkor élj az erdőben blablabla. Mind tudjuk, hogy ez nem lehetséges. Vagy meghalsz, vagy pszichiátriára kerülsz. Csak fogadd el az életet blablabla. Inkább öngyilkos lennék, mint hogy elfogadjam a sorsom, hogy egy NPC vagyok.

okt. 23. 18:43
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

16 - nál a pont!

És nem azért, mert lusta ember lennék.

okt. 25. 23:24
 18/18 anonim válasza:
#12 neked a munkába járás jelenti a változatosságot? Sajnállak, de őszintén...
okt. 27. 02:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!