Hogy lehet megszokni a rendszeres munkába járást?
Figyelt kérdés
Évek óta munkanélküli vagyok, azért nem lesz egyszerű megszokni azt a rendszeres reggeli felkelést. Csodálom az embereket,hogy vannak akiknek ez meg sem kottyan, hogy beállnak a sorba.okt. 23. 16:33
1/18 A kérdező kommentje:
25F
okt. 23. 16:33
2/18 anonim válasza:
És most találtál munkát, hogy ezt a problémát hirtelen aktuálisnak érezted? :) Amúgy van lehetőség erre rákészülni, jártunk iskolába, ott évekig 8-ra kellett bejárni (mint a legtöbb munkahelyen), és középiskolába nem ritka hogy 3-4-ig bent kell lenni (mint a legtöbb munkahelyen). Meg manapság azért jóval nagyobb szabadságot is kapnak a munkavállalók a ho és a rugalmas munkaidő széles körű elterjedésével. Ma már nem feltétlenül igaz hogy minden nap 8-tól 4-ig bent rohadsz :)
3/18 anonim válasza:
15 évig volt bejárós munkám. most már 3 éve, hogy itthonról tolom. El nem tudom képzelni, hogy hogy tudtam 15 évig bejárni.
4/18 anonim válasza:
Én szeretek bejárni, jó a munka, jó a közösség is, kellemes a környezet.
5/18 anonim válasza:
Hánykor kell kelned? Végül is mindegy, hamar megszokod. Pár hét után már nem is az ébresztőre kelsz, magadtól felébredsz.
6/18 anonim válasza:
Egyszerűen elkezded csinálni, és kész. Rá fogsz jönni, hogy ez hamar természetessé válik.
#3: ezzel most rengeteget segítettél.
7/18 Metionin válasza:
Ovis korunk óta be kell járnunk valahová heti 5 nap, neked ez most tűnt fel? Na, ugyanúgy. Kialakul a napirend és az lesz természetes. Jobb esetben a munkába járás sokkal királyabb, mint ezek voltak.
8/18 anonim válasza:
4-es: milyen munkakörben dolgozol? Szoftverfejlesztő? :)
9/18 anonim válasza:
#6 ha minden nap megvernek, akkor az is természetessé válik egy idő után.
Nagyon szívesen #3as voltam.
10/18 anonim válasza:
"4-es: milyen munkakörben dolgozol? Szoftverfejlesztő? :)"
Nem, rendszergazda vagyok egy egyetemen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!