Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Toxikus kollegák ellen mit...

Toxikus kollegák ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

4 hónapja kezdtem egy új helyen dolgozni. Pici gyerekem van, itt az influenza szezon, minden szrt hazahoz az oviból. 2x voltam emiatt táppénzen. Nyilván nem hagyok egyedül otthon egy 5 évest.

Már megy bent a pletyi, hogy “folyton” betegbe vagyok, meg minek vettek fel.

Amúgy is elgondolkoztam, hogy itthagyom a francba az egészet, borzasztó szarkavarások mennek és nem vagyok erre kíváncsi, de ez most betette a kaput. :D

Ezekkel mit lehet tenni? Egyszerűen csak ignorálni kellene?

tegnap 17:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%
Attól még nem lesz valaki toxikus, ha reménykedik, hogy az újonnan felvett embernek köszönhetően nem kell majd minden nap túlóráznia, aztán csalódottan látja, hogy de. Nagyszülők nem tudnak esetleg besegíteni az unokával?
tegnap 18:23
 2/16 A kérdező kommentje:

Nem, nem kell túlóráznia senkinek. Erre vannak a tartalékok.

Nincs nagyszülő sajnos egy sem. De egyébként sem nekik szültem.

tegnap 18:30
 3/16 anonim ***** válasza:
64%
Kedves 1es,egy beteg gyereknek a szüleire, de legfőképp az anyjára van szüksége. A munkahely másodlagos a gyerek érdekeit nézve és nem véletlenül találták ki, hogy a gyerekorvos is ki tud írni tappenzre. Ez egy nem csaladbarat, empatikus hely megkeseredett, csaladjukat lesz*ró emberekkel.
tegnap 18:44
 4/16 anonim ***** válasza:
74%

Ovis gyerek mellett én még részmunkáztam meg home offical kombinalt melom volt.(es persze többet kerestem a pluszborítékolással mint napi 8 ban bejelentve..)

Iskolával kezdtem csak el sztahanov kommunista munkahelyeken 8 azni(bejárással 10 orázni)

tegnap 18:49
 5/16 anonim ***** válasza:
73%

A kollegákat meg le kell ugatni egyszeruen. Bakker nem jokedvembol vagyok tappenzen lhiheted. Lennél inkább te b+

Es meg van oldva.

tegnap 18:50
 6/16 anonim ***** válasza:
60%
3-as Nem a beteg gyerekkel van baj, hanem ha az anyuka egyből letoxikusozza a munkatársait, akik helyette is dolgoznak. Mert ugye az egy munkahely, ahol elvégzendő munka van, amit attól még el kell végezni, hogy valaki 4 hónap alatt 2x van táppénzen.
tegnap 18:52
 7/16 anonim ***** válasza:
81%

Dehogy dolgoznak helyette. Az a bajuk csak hogy ők ott ülnek a másik meg nem.

Tipik ha ő sz.rt lapátol nehogy másnak ne kelljen már.

tegnap 18:56
 8/16 anonim ***** válasza:
67%
hozzánk ne gyere légyszi köszi
tegnap 18:57
 9/16 A kérdező kommentje:

Nem, nem dolgozik a táppenzen levő helyett senki. Vannak tartalékok, akik ezért vannak bent.

Miért gondolja bárki, hogy úri passzióból van tpn bárki? Vagy valaki szeret kevesebb pénzt keresni?😊

tegnap 19:10
 10/16 anonim ***** válasza:
24%
9-es Nem gondolja senki, csak fura hogy nem a gyerekét ápolja közben, hanem a kollégáit fikázza a gyakorin...
tegnap 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!