Toxikus kollegák ellen mit lehet tenni?
4 hónapja kezdtem egy új helyen dolgozni. Pici gyerekem van, itt az influenza szezon, minden szrt hazahoz az oviból. 2x voltam emiatt táppénzen. Nyilván nem hagyok egyedül otthon egy 5 évest.
Már megy bent a pletyi, hogy “folyton” betegbe vagyok, meg minek vettek fel.
Amúgy is elgondolkoztam, hogy itthagyom a francba az egészet, borzasztó szarkavarások mennek és nem vagyok erre kíváncsi, de ez most betette a kaput. :D
Ezekkel mit lehet tenni? Egyszerűen csak ignorálni kellene?
Nem, nem kell túlóráznia senkinek. Erre vannak a tartalékok.
Nincs nagyszülő sajnos egy sem. De egyébként sem nekik szültem.
Ovis gyerek mellett én még részmunkáztam meg home offical kombinalt melom volt.(es persze többet kerestem a pluszborítékolással mint napi 8 ban bejelentve..)
Iskolával kezdtem csak el sztahanov kommunista munkahelyeken 8 azni(bejárással 10 orázni)
A kollegákat meg le kell ugatni egyszeruen. Bakker nem jokedvembol vagyok tappenzen lhiheted. Lennél inkább te b+
Es meg van oldva.
Dehogy dolgoznak helyette. Az a bajuk csak hogy ők ott ülnek a másik meg nem.
Tipik ha ő sz.rt lapátol nehogy másnak ne kelljen már.
Nem, nem dolgozik a táppenzen levő helyett senki. Vannak tartalékok, akik ezért vannak bent.
Miért gondolja bárki, hogy úri passzióból van tpn bárki? Vagy valaki szeret kevesebb pénzt keresni?😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!