Tehetek-e panaszt/feljelentést időszakos felettes, kolléga ellen emiatt?
Gyakorlatot teljesítek egy intézményben, ahol a barátnőm is épp gyakorlatot végez. Az én gyakorlatvezetőm - tud a mi magánéleti kapcsolatunkról, de soha nem volt semmilyen ügyünk munkahelyen - frusztráltságból, ha épp nem volt fél perc alatt eredmény, többször is tett olyan megjegyzést, ami arra utal, hogy mi biztos “egyéb” tevékenységet végzünk, mikor egyedül maradunk az irodában vagy bárhol az épületben, ahelyett hogy dolgoznánk.
Érdemes-e feljelentést vagy panaszt tenni erről a főnökünknek?
27F és 26N
A gyakorlati ido ha par honap en sz.rnék bele.
Legalabb ezt is megtanuljátok egy munkahelyen mekkora undoritóak a főnökök és majd interjúkon erre is szűrni kell, hogy barmokkal nem dolgozunk egyutt.
Akkor én mit mondjak? A főnököm folyamat megaláz, tiszteletlen velem. Mikor hasonló kérdést kitettem annyi választ kaptam hogy azért nem lehet valakit feljelenteni mert csúnyán beszél az alkalmazottal.
Most komolyan emberek. Egy olyan munkahelyen ahol egy kisfőnök, vagy nagyfőnök az alkalmazottakat terrorban tartja, megalázza, és nem végzi el az alkalmazottakkal kapcsolatos munkahelyi kötelességét mint a szabadság kiadása, akkor mit csináljon a dolgozó? Hogy védje meg magát idegbeteg, frusztrált inkorrekt főnökségtől?
amíg te diagnosztizálod a főnököd és nem tudsz tárgyilagos lenni, addig nem.
Ahogy előttem írták, ha ez pár hónapos gyakorlat, akkor inkább foglalkoznék azzal, hogy a munka minősége legyen olyan, hogy ne kelljen feltételezni, hogy ti ott hetyegtek meló helyett, aztán ha vége a gyakorlatnak, lehet dobbantani.
Két gyakornok hiába kapálózik, nem fogja megváltani a világot, sajnos.
Feljelentést nem, főnököd főnökénél megpróbálhatod bemószerolni de ha jóban vannak nem fog menni és rosszul is elsülhet.
Engem ilyen megjegyzések nem zavarnak ezért semmit sem tennék de ha mindenképpen zavar meg tudod kérni, hogy hagyja abba.
Az a tapasztalatom, hogy rendesen megbeszélve lehet a legnagyobb eséllyel eredményt elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!