Van megoldás fszkalap kolléga ellen?
Kérlek valaki nyugtasson meg és adjon tanácsot ! Az egyik -a fő kérdésben kellemes jelzővel illetett -kollégámmal viszonyom volt , majd megunta és megdugta azt a kolleginát akivel én jóba voltam .
Azóta eltelt már pár hónap hogy ez megtörtént, de én lelkileg már teljes tönkre megyek ebben. Baromira fáj és nem bírom nézni . Élni sincs kedvem . Ki se tudom őket kerülni . Fel kellene mondanom, de ötletem sincs hova menjek vagy mit csináljak . Félek hogy máshol rossz lenne . Mit tegyek?
Na az USA-ban pont az ilyen storyk miatt tilos bármilyen munkahelyi viszony.
A kollégád pedig nem fszkalap, csak simán felpróbált téged is, meg a barátnődet is. Csúnya gonosz férfiak xD
A kollégád dugott téged majd továbblépett és megdugta a kolléganődet. Ezért miért lenne f.szkalap?
Kihasználta a könnyen kapható lányokat.
Most őszintén. Esküvőről, meg szőke hercegről fehér lovon álmodoztál ésösszetörték a szívedet? Valami nem volt jó a kapcsolatotokban és a fickó továbblépett. Te meg ezen rágódsz.
kérdésed:
Van megoldás fszkalap kolléga ellen?
Kérlek valaki nyugtasson meg és adjon tanácsot ! Az egyik -a fő kérdésben kellemes jelzővel illetett -kollégámmal viszonyom volt , majd megunta és megdugta azt a kolleginát akivel én jóba voltam .
Azóta eltelt már pár hónap hogy ez megtörtént, de én lelkileg már teljes tönkre megyek ebben. Baromira fáj és nem bírom nézni . Élni sincs kedvem . Ki se tudom őket kerülni . Fel kellene mondanom, de ötletem sincs hova menjek vagy mit csináljak . Félek hogy máshol rossz lenne . Mit tegyek?
én kérdésem
át tudnád fogalmazni hogy jobban meg értsük ?
férfi vagy?
kollégád férfi ?
mit értesz viszonyon ?
mit értesz .. kellemes jelzővel illetett?
miért lépnél ki hogy a nődet lenyúlták?
vallásos vagy ?
hogy tudnál kibékülni mindenki vel ?
mióta dolgozol itt?
mi a beosztásod?
mi a végzettséged ?
merre van ez a cég
milyen esélyed van még ?
van e más területe a cégnek ?
miért nehéz tovább lépni ?
van e tanácsadód
tudnál hivni ha egyeztetnénk a tel számot ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!