Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van megoldás fszkalap kolléga...

Van megoldás fszkalap kolléga ellen?

Figyelt kérdés

Kérlek valaki nyugtasson meg és adjon tanácsot ! Az egyik -a fő kérdésben kellemes jelzővel illetett -kollégámmal viszonyom volt , majd megunta és megdugta azt a kolleginát akivel én jóba voltam .

Azóta eltelt már pár hónap hogy ez megtörtént, de én lelkileg már teljes tönkre megyek ebben. Baromira fáj és nem bírom nézni . Élni sincs kedvem . Ki se tudom őket kerülni . Fel kellene mondanom, de ötletem sincs hova menjek vagy mit csináljak . Félek hogy máshol rossz lenne . Mit tegyek?

2023. dec. 22. 21:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom lépj túl a történeten, a továbbiakban pedig kerüld a munkahelyen történő pasizást.
2023. dec. 22. 21:29
 2/9 anonim ***** válasza:
63%

Na az USA-ban pont az ilyen storyk miatt tilos bármilyen munkahelyi viszony.

A kollégád pedig nem fszkalap, csak simán felpróbált téged is, meg a barátnődet is. Csúnya gonosz férfiak xD

2023. dec. 22. 21:39
 3/9 A kérdező kommentje:
Durva , hogy valaki azt hiszi hogy ez valami romantikus regényből származó sztori, de sajnos nagyon nem vicces .
2023. dec. 22. 21:46
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
Ki hisz ilyet? Simán ki vagy nevetve, amiért ilyen komolyan veszel egy munkahelyi kufircviszonyt. Kolléga ürített egyet (vagy többet) benned, lépj tovább. Most a barátnődbe lő, meg valszeg mellettetek van még 3 másik luvnya is, akit pumpál. Örülj neki, ha nem kaptál el tőle semmit.
2023. dec. 22. 21:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Demia gond vele? Ha Te jöttél volna össze vele, most Te lennél a f*szkalap?
2023. dec. 22. 22:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Olyan érdekes, akkor nem f*szkalap, amikor téged pumpál, de mikor otthagy, akkor igen. Miért? Te inkább magadra haragszol.
2023. dec. 22. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondj fel, várj egy kicsit. Majd amikor körbeért az összes kolleginán, elölről kezdi a kört és újra sorra kerülsz.
2023. dec. 23. 00:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A kollégád dugott téged majd továbblépett és megdugta a kolléganődet. Ezért miért lenne f.szkalap?

Kihasználta a könnyen kapható lányokat.

Most őszintén. Esküvőről, meg szőke hercegről fehér lovon álmodoztál ésösszetörték a szívedet? Valami nem volt jó a kapcsolatotokban és a fickó továbblépett. Te meg ezen rágódsz.

2023. dec. 23. 06:54
 9/9 jácint78 ***** válasza:

kérdésed:

Van megoldás fszkalap kolléga ellen?

Kérlek valaki nyugtasson meg és adjon tanácsot ! Az egyik -a fő kérdésben kellemes jelzővel illetett -kollégámmal viszonyom volt , majd megunta és megdugta azt a kolleginát akivel én jóba voltam .

Azóta eltelt már pár hónap hogy ez megtörtént, de én lelkileg már teljes tönkre megyek ebben. Baromira fáj és nem bírom nézni . Élni sincs kedvem . Ki se tudom őket kerülni . Fel kellene mondanom, de ötletem sincs hova menjek vagy mit csináljak . Félek hogy máshol rossz lenne . Mit tegyek?

én kérdésem

át tudnád fogalmazni hogy jobban meg értsük ?

férfi vagy?

kollégád férfi ?

mit értesz viszonyon ?

mit értesz .. kellemes jelzővel illetett?

miért lépnél ki hogy a nődet lenyúlták?

vallásos vagy ?

hogy tudnál kibékülni mindenki vel ?

mióta dolgozol itt?

mi a beosztásod?

mi a végzettséged ?

merre van ez a cég

milyen esélyed van még ?

van e más területe a cégnek ?

miért nehéz tovább lépni ?

van e tanácsadód

tudnál hivni ha egyeztetnénk a tel számot ?

2023. dec. 23. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!