Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet tenni a beszólogató...

Mit lehet tenni a beszólogató kollégák ellen?

Figyelt kérdés

Nem rég hibáztam a munkahelyemen. Rossz információt kaptam és úgy adtam tovább, hogy nem győződtem meg arról, hogy jó-e az infó. (még új vagyok a helyen, senki nem tanított be). Akinek adtam azóta is gúnyolódik és kinevet a kollégáival, és mindig mások előtt nyilvánosan viccelődik, hogy hibáztam.

Pedig anyagi kár sem keletkezett belőle.

2023. okt. 25. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Félrehívod és megbeszéled vele, hogy ez így nem oké, fejezze be.
2023. okt. 25. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
"Inkább a Bélának szólj, máskor ne beszéljen marhaságot."
2023. okt. 25. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért , te még soha nem hibáztál? Akkor te egy ku.rvára tökèletes ember vagy. Ja nem. Meddig fogod mondogatni? Mert unalmas.
2023. okt. 25. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

"Köszönöm az ismételt véleményedet, de már lejárt ez a lemez...".

"Ezt első alkalommal (pontos dátum helye)-án/-én mondtad. Azóta nálad kiakadt a lemez?".

2023. okt. 25. 20:43
 5/5 anonim válasza:

Semmit.

Általában a kiöregedett régi vagy nagyon régi dolgozók tesznek ilyet.

Barátkozni, ismerkedni akar, vagy félti a pozícióját, nem tetszik neki a hajad, vagy hogy túlsúlyos, túl vékony vagy stb.

Esetleg van valami elfojtott vágya, amit szabadidejében, otthon nem tud megélni. Bármilyen oka lehet.

Az új kollégákat, a friss húst általában mindenki meg akarja ismerni, ki akarja próbálni milyen a jelleme, mert az izgalmas a régi átlagos mindennapok után. Mint valami beavató a gimiben, szívatás, ugratás ect.

Meg hát ő mikor oda került mennyit szopott az elején, nehogy már te ne legyél megszopatva, ha már vele is megtették.

Ez egy bevett szokás mindenhol.

De ha sikerül és befogadnak, eltelik 1-2 év, és ezután átlagos szürke dolgozó leszel, már nem leszel annyira érdekes.

Sok szerencsét!:)

2023. okt. 28. 17:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!