Okkal aggódok, hogy a barátnőm esetleg ráhajthat a barátomra?
Sziasztok!
A munkahelyemen van egy lány, aki úgymond a munkahelyi legjobb barátom, legalábbis azt hiszem. Mostanában kicsit furcsának és nehezen kezelhetőnek érzem a kapcsolatunkat. Már amikor 2 éve hozzánk került, és észrevette, hogy irántam elég sok férfi érdeklődik, elkezdett megjegyzéseket tenni az öltözködésemre, arra hogy kurvás vagyok, kelletem magam és hasonlók. Később kiderült, hogy ezeket féltékenységből mondta, habár engem hónapokon keresztül sokszor megbántott ezekkel. A főnökünket sokszor rám fogta, hogy titokban biztos, hogy kavarunk és olyanokat mondott, hogy neki nagyon szarul esne, ha összejönnénk. Újév környékén bejelentette, hogy itt is csak féltékeny volt, mert szerelmes a főnökünkbe. Miatta megromlott a barátságom a főnökünkkel. Olyan másfél évig tetszett nekem egy fiú, ő pedig mindig megpróbált közel kerülni hozzá és nekem dicsekedett azzal, hogy ők beszélnek. Később kiderült, hogy ő is tetszik neki. Időről időre azt vettem észre, hogy a baráti társaságomba, amit kialakítottam a munkahelyen ő be szeretne pofátlankodni, amivel amúgy nem lenne semmi bajom, de ő olyan mintha engem próbálna kitúrni a körből. Meg van sértődve, ha valaki csak nekem köszön, huzza a száját, ha egy fiú megnéz... Most van egy fiú, akivel el kezdtem randizni, ő is bent dolgozik. Sokszor olyan mintha uszitani akarna a fiú ellen, átjár az ő területére nélkülem, érintgeti, kierőszakolja a srácból, hogy szépet mondjon róla, ha lettesben vagyok a fiúval odapofátlankodik, minden érdekli és ha valamit nem mondok el, meg van sértődve és jön azzal hogy miért nem szeretem, felmond és hasonlók... kezd kicsit sok lenni, de így hogy gyakorlatilag mindenre pályázik, ami az "enyém" kezdek kicsit aggódni. Félnem kéne, hogy megpróbál bekavarni vagy elszedni tőlem a fiút? A srácban totálisan bizok. De a lányban nem annyira.
“elkezdett megjegyzéseket tenni az öltözködésemre, arra hogy kurvás vagyok, kelletem magam”
Gondolom, erre menten barátnőddé fogadtad.
Látod, nekem ezért voltak inkább fiúk a barátaim.
Rosszul vagyok az ún. “barátnők” kicsinyes rivalizálásától. Libák.
“és jön azzal hogy miért nem szeretem, felmond és hasonlók..”
Remek.
Mondjon fel.
Te meg nőj fel végre. Ne a munkahelyen élj társasági életet.
Ez egy hülye intrikus liba. Távolodj el tőle, ne avasd be a magánügyeidbe, ne érj rá neki, mindig legyen ürügyed.
#1 nem fogadtam a barátnőmmé. Igazán soha nem is tartottam annak. Pánikbeteg és vannak öngyilkos hajlamai ezért mindig igyekszek finoman bánni vele..
#2 elég hosszú ideje él heteró párkapcsolatban..
#3 már többször is megpróbáltam, de ez mindig csak munkahelyi feszültséget eredményez. Sír, jön utánam... nem egyszerű eset.
Hogy lehet egy ilyen ember a munkahelyi legjobb barátod??? Hogy lehet egyáltalán ez a barátod? Miért nem küldöd már el a g.cibe???
Ha tényleg bejön a srác, akkor mondd el neki vagy hívd randira, mielőtt lecsapja a kezedről ez a r.banc!
#5 #6
Olyan munkahely, ahol nem robotként kezelik az embert:D
A munkavégzés megy, minden napot úgy zárunk hogy nem halmozunk munkát szóval totál oké a beszélgetés. Nem az az elsődleges célom hogy pasizzak bent, hanem amit elvegzek munka, azzal pénzt keressek. Ha viszont van valaki akivel szimpatikusnak találjuk egymást, itthon(!!!) beszélgetünk és el kezdünk randizni, abban nem hiszem hogy bármi rossz lenne. De megint a lényeg maradt meg. Nem a munkahelyemmel van a gond meg az emberek viselkedésével, annyit kérdeztem hogy van e okom aggódni a lány miatt:)
Van rá okod. Volt ilyen munkatársam. Totál rám szállt és én is hasonlókért nem zavartam el, elvált, idegileg ki volt készülve és állandóan meg kellett hallgatnom őneki milyen nehéz, folyamatosan beszélt, hát engem már a munkában is feltartott és azt vettem észre, folyamatosan kezd elszeparálni a többiektől, féltékeny ha mással beszélek stb. Már én is kezdtem azt hinni, hogy leszbikus. Á dehogy! Csak egy energiavámpír, aki szívta a véremet!
Végül én jeleztem a főnökömnek, hogy nem tudok együtt dolgozni vele, áttették egy másik épületbe, ott is kikészített embereket, végül ki is rúgták, mert a munkájával is gond volt. Egy ottani ember mondta rá, hogy ez a nő egy pszichopata.
Tanulság? Állj a sarkadra és húzd meg a határaid vele szemben! Amikor én megtettem, minden megváltozott! De a saját káromon tanultam meg, sajnos az ilyenek megérzik ki a gyenge, naiv és kihasználható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!