Közfoglalkoztatott lennél vagy inkább nem dolgoznál?
Figyelt kérdés
A fiam most kezdte az ovit. Régi munkahelyemre nem tudok visszamenni, mert elköltöztünk és egyenlőre nem is találtam másik munkát. Falun élünk és csak én tudom vinni, hozni a gyereket oviba. Most jött egy olyan lehetőség, hogy közfoglalkoztatott lennék, de mivel van érettségim így bent dolgoznék, tehát nem utcán sepregetnék meg ilyenek. Az általános iskolában lennék pedagógiai asszisztens munkakörben, de csak közfoglalkoztatott bérért, vagyis nettó 88 ezer forintért.. Dekorálni kéne meg gyerekekre felügyelni, ennyi lenne a dolgom kb. Ti elvállalnátok míg nincs más? Mert most már csak ugye a 12.200 Ft családi pótlékot kapom, amit el is visz, hogy fizetem a tb-t magam után. Férjem jól keres, nem ezen a 88 ezren múlik, hogy éhen halunk e, csak már annyira mennék vissza dolgozni.#Közmunka, közfoglalkoztatott, munkahely, munka, állás,
okt. 10. 09:14
21/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom olvassa e még valaki. Elkezdtem azóta dolgozni, de 4 mire hazaérek úgy érzem mint akit agyonütöttek, nagyon fárasztó agyilag, ez az egész napos gyerekzsivaj. Már a saját gyerekemhez nincs utána türelmem, sem otthon csinálni még bármit is. Ez 88 ezerért nem nagyon éri meg.
okt. 17. 11:27
22/30 anonim válasza:
Mondjuk bárhová mész dolgozni, ugyanilyen fárasztó lesz, ez csak amiatt visel most így meg, mert évek óta otthon vagy és elszoktál tőle. Pár hónap és belerázódsz. Más kérdés, hogy 88 ezerért aztán tényleg kínlódna a fene, 400+ ezerért már inkább.
23/30 anonim válasza:
Az esetleg nem lenne jobb ha kinti közmunkás lennél?
Akkor nem lennének ott a gyerekek.
24/30 A kérdező kommentje:
Ezaz, hogy nem mindegy, hogy 88 ezerért fáradok el mint a kutya vagy 400 ezerért.
okt. 17. 16:16
25/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én kintre nem akarok menni, az olyan ciki..
okt. 17. 16:18
26/30 anonim válasza:
Nem sepregetésre gondoltam hanem ilyen mezőgazdasági közmunkára.
27/30 anonim válasza:
Minek mentek falura gyerekkel? Konkrétan nem tudsz fejlődni semerre. Ezt semmilyen formában nincs átgondolva, mert korai zárást csináltá.
28/30 A kérdező kommentje:
Mert örököltem itt egy házat, azért jöttünk ide.
okt. 19. 08:06
29/30 A kérdező kommentje:
Venni meg az életben nem tudtunk volna sajátot. Albérletben voltunk ezelőtt egy kisvárosban. Ezt meg szépen felújítottuk önerőből és csak a rezsit kell fizetni.
okt. 19. 08:15
30/30 anonim válasza:
Kérdező
A mezőgazdasági közmunkának kéne utána kérdezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!