Elítélendő egy kis munkahelyi flört, ha nem lépjük át a határokat?
Figyelt kérdés
A főnökömmel szoktunk flörtölni egymással, nem szexuálisan. Szerintetek be kellene fejeznünk? Úgy gondolom ezzel semmi rosszat nem teszek se én, se ő.okt. 6. 13:48
21/27 anonim válasza:
Fordítsd meg a kérdést. Ha a te tudnád meg, hogy a párod föltörne a munkahelyén, mennyire rágnál be rá egy tízes skálán? 11? 🤔
23/27 A kérdező kommentje:
Szerintem nem lenne jogos, ha a felesége kiakadna, mert nyílt titok a cégnél, hogy nem egyszer megcsalta a főnökömet.
okt. 7. 17:14
24/27 anonim válasza:
#23: Ja, hogy te azért kavarhatsz a házas főnökkel, mert más is megtette már?
Oké, hogy önbecsülés így nulla, de amúgy nem érzed gáznak ezt a helyzetet? Mármint, hogy a munkahelyen nyílt titok, hogy te is csak egy lyuk vagy a többi közül? Arról nem is beszélve, hogy nálatok nyílt titok, de vajon otthon is az?
25/27 anonim válasza:
Nem érzi gáznak 24-es, gyanítom ő most valami istennőnek érzi magát akivel kacsintgat a főnök. Bár számomra is hihetetlen hogy valaki nem látja ez milyen szánalmas és megalázó, hanem még büszke is magára hogy micsoda hódító
26/27 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam, hogy a főnököm csalja a feleségét, hanem fordítva. Szövegértés egyes.
okt. 8. 07:46
27/27 anonim válasza:
24: Nem, azt írja, hogy a főnököt már megcsalta a felesége, méghozzá többször is. Ezért szerinte a felesége semmit nem szólhat, ha a főnök vele flörtöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!