Elítélendő egy kis munkahelyi flört, ha nem lépjük át a határokat?
Kedves Kérdező!
Ez a flörtölgetés tulképp nem más, mint kölcsönös jelezgetés, ami valójában nem akarok semmit tőled, csak épp bókolgatok neked és viszont non-verbális jelek összessége.
Azaz jelek... Hidd el nekem, nem kell sok idő, és az egyik fél félre fogja érteni a sokmillió ilyen jel egyikét és onnan kezdve minden azutáni jelet, flörtöt másképp fog látni és onnan fognak jönni a félreértések, egyebek.
Az meg, hogy kinek van családja, kinek nincs... a mai morális állapot nem tart ott, hogy ez az emberek 70-80%-ának jelentsen is valamit. Nem a Mai Ji-féle Japánban vagyunk, hanem a laza erkölcseiről híres amerikainalizált világ XXI. századában, annak követő országában, Mo-n...
Dehogy.
En is elvagyok igy egy kollegával, neha kemia flört megsimogat, néha hajbakapunk, de legalább zajlik az élet es nem unatkozok a sok aszex közt, meg ugye 90%-ban klimaxos nők a kollegák. Egy ferfi aki férfinek is néz ki, már kincset ér egy munkahelyen.
Es imádom, hogy az összes többit lesz.rja, es mivel vezető(de vmi alvezető csak), de igy kapok valamennyi védelmet is pl gyakran kiáll mellettem szakmai vitákban amikor 10 banya van ellenem, ő mögém áll:)
Vagy amikor nem köszön senki vissza, mikor belépek hogy joreggelt, akkor ő hangosan becézve köszön nekem, es aztán a sok birka is köszön nekem utána
Meg stb
Nagyon élem igy a munkahelyet.
Ha titkolja a párja előtt, meg te is titkolnád a párod előtt, akkor te is tudod, hogy ez nem fér bele...
Ha megbeszéli az asszonykájával, akkor valóban nem tesz semmi rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!