Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elítélendő egy kis munkahelyi...

Elítélendő egy kis munkahelyi flört, ha nem lépjük át a határokat?

Figyelt kérdés
A főnökömmel szoktunk flörtölni egymással, nem szexuálisan. Szerintetek be kellene fejeznünk? Úgy gondolom ezzel semmi rosszat nem teszek se én, se ő.
okt. 6. 13:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%
Én olyan férfi szemében sosem akartam vonzónak, pajkosnak tűnni akitől nem akartam semmit.. Ártatlan flört nincs. Flörtölni a szerelmeddel kéne. Ha nincs, akkor meg olyannal aki szintén szingli és akartok egymástól valamit. Így csak a főnök ringyoja címet kapod meg mert tuti hogy már most mindenki ezt gondolja rólad. A önöktől meg látatlanban is azt gondolom, hogy egy gerinctelen féreg. Amíg főznek, mosnak rá nevelik a gyerekeit addig ő játssza a szabad, elérhető nagy fiút.
okt. 6. 14:46
 12/27 anonim ***** válasza:
70%
Sok ilyet hallottam ami ártatlan flörtnek indult aztán nagyon rosszul sült el. Főleg így, hogy mindketten családos emberek vagytok, én nagyon gyorsan befejezném
okt. 6. 14:46
 13/27 anonim ***** válasza:
75%
Ha a férjed kacsintgatna és flörtikézne egy kolléganőjével ahhoz mit szólnál? Akkor gondolom ki lenne ide írva kérdésnek hogy hogyan tépd meg a kis ribit kb..
okt. 6. 14:47
 14/27 A kérdező kommentje:
#12 nekem nincs se férjem se gyerekem, sőt még kapcsolatom sem. Azért pedig nem én vagyok a hibás, hogy ő hogyan viselkedik.
okt. 6. 14:56
 15/27 anonim ***** válasza:
77%

Miért írtad ki a kérdést, ha ELVILEG neked megvan a válaszod rá? Ja, hogy mégis azért érzed te, hogy nem oké.

Te vagy az alárendelt félen a munkahelyen, te leszel onnan eltávolítva, ha valaki valamit megneszel és/vagy már kellemetlenné válsz a főnöknek.

okt. 6. 15:02
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Te is tudod, hogy ez nagyon nem oké.
okt. 6. 15:05
 17/27 anonim ***** válasza:
81%
Végülis mit okoskodunk? Nem ismerünk minden részletet. Az is lehet, hogy a főnök a felesége tudtával csinálja, megbeszélte vele, hogy elcsábítja az egyik dolgozót, és majd nyomnak egy édeshármast, franciáznak egy hatalmasat.😀🙂
okt. 6. 15:10
 18/27 anonim ***** válasza:
79%

"Azért pedig nem én vagyok a hibás, hogy ő hogyan viselkedik."

Ez baromság, ha nem adod a jeleket, sőt ha visszautasító vagy, megáll egy bizonyos ponton.

De gondolom csak vihogsz mint a fakutya, sőt még vissza is flörtölsz, mert milyen jó is az, ha jó vagy a főnöknél.

Pontosan tudod te mit csinálsz, csak játszod itt az ártatlant.

okt. 6. 15:30
 19/27 anonim ***** válasza:
90%
Felesleges játszani itt az agyad, nyilván most a világ királynőjének érzed magad hogy veled flörtöl a főni. Majd megtanulod előbb utóbb saját károdon hogy nem akkora buli ez és nem is vagy tőle különleges, sőt..
okt. 6. 15:33
 20/27 anonim ***** válasza:
22%

#14:

Valahogy a nyakamat rá, hogy ilyen felfogással te "szőke" vagy.

okt. 6. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!