Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Introvertáltak és zárkózott...

Introvertáltak és zárkózott természetűek! Volt már munkahelyen konfliktusotok abból, hogy nem akartatok beszélgetni a kollégákkal?

Figyelt kérdés
Tehát hogy olyan a személyiségetek, hogy a munkahelyre csak dolgozni akartok bejárni, semmi kedvetek a kollégákkal trécselni, bármit is elárulni magatokról. (Esetleg ezt konkrétan meg is mondtátok nekik.) Volt már olyan, hogy emiatt konfliktusotok volt, neadjisten ki is rúgtak titeket valahonnan, pedig a munkát jól végeztétek?

okt. 3. 06:44
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
47%

#27-28

Elég valószerűtlen, hogy 4 különböző munkahelyről azért kellett eljönnöd, mert nem bájcsevegtél a kollégákkal. Egyet még elhiszek, de négy? Biztos, hogy valami más probléma is van.

okt. 3. 21:46
 32/50 anonim ***** válasza:
29%

31

Bizonyára csak a te valóságérzékelő radarod működik jól, az enyém csakis rosszul működhet... Közszférában nagyon is könnyű ilyen kollektívákat találni, ezeken a helyeken nem volt divat kirúgni senkit se, akárhogy teljesített/viselkedett is - már ha elég barna volt a nyelve a megfelelő irányba.

okt. 4. 11:33
 33/50 anonim ***** válasza:
37%
a négy és fél pipás álintellektuel Sherlock, aki minden válaszoló motivációit tűpontosan képes detektálni, fiziológiailag képtelen tévedni, nem látjátok? ha ő valamit emígy valószínűsít, valamit meg amúgy lát valószerűtlennek, akkor az aszerint is van! ha valaki esetleg mást gondol vagy tapasztalt, akkor rossz következtetéseket vont le a saját gondolatairól vagy tapasztalatairól! ahogy dajcstomi mondaná: ennyi!
okt. 4. 13:55
 34/50 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 33-as Válaszoló!

A 31-es hozzászóló nem azonos az "álintellektuelel". A 26-os válaszom volt eddig az utolsó.

okt. 4. 22:35
 35/50 anonim ***** válasza:
100%
S nem vagyok tévedhetetlen sem. Lásd: az előbb ki is hagytam egy "l" betűt.
okt. 4. 22:48
 36/50 A kérdező kommentje:
Nem értem, egyeseknek miért elképzelhetetlen, hogy valaki egymás utánban kifog olyan munkahelyeket, ahol igazságtalanul bunkóskodnak vele. Mert Magyarország ugye arról híres, hogy a melóhelyek többségén szeretet és béke van, és mindenki a maga dolgával törődik.
okt. 6. 13:58
 37/50 anonim ***** válasza:
50%
Mondom én, hogy a kérdésednek semmi lényege, csupán azt szeretnéd visszahallani, hogy mennyire élhetetlenek a magyarországi munkahelyek.
okt. 6. 14:02
 38/50 A kérdező kommentje:
37: Én meg újfent elmondom, hogy nem azt szeretném. De sose értettem azt, amikor valaki leírja, hogy bunkók vele a kollégái és/vagy mobbingolják, akkor egyesek miért jönnek azzal, hogy biztos benne van a hiba, másról szó sem lehet. Mintha az indokolatlan munkahelyi bántalmazás és szívatás csak egy fikció lenne. Szerinted az erről szóló kérdesek és kommentek mind csak unatkozó emberek kitalációi?
okt. 6. 14:08
 39/50 anonim ***** válasza:
50%
Nem, én nem azt mondom, hogy nincsenek ilyen esetek. De megint általánosítottál, s az előbbi válaszodban nem is ezt fogalmaztad meg, amit most. Azt írtad, nem érted, hogyan lehetnek másnak eltérő tapasztalatai, mikor a magyar munkahelyek többsége toxikus. Abban egyetértek, hogy előfordulhatnak igazságtalanságok az adott dolgozó szellemi-lelki kvalitásaitól függetlenül, amikor helytelen őt hibáztatni. A hibáztatás nem indokolt, de a 36-os válaszodban ez a "finomító" kitétel nem szerepelt.
okt. 6. 14:18
 40/50 A kérdező kommentje:
39: Akkor te valahogy nagyon félreértelmezted a 36-osom lényegét. Ami az lenne, hogy nevetséges dolog valakinek valamit lehetetlennek titulálni pusztán csak azért, mert hogy ő még soha nem látott vagy tapasztalt ilyet.
okt. 6. 14:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!