Rosz kollektívájú munkahelyen keszitenél titokban felvételt, hogy megtudod miket beszélnek rólad?
Egy nagyon rossz közösségű munkahelyen dolgozom, ahol tudom, hogy mindenki kibeszél mindenkit, és áskálódnak.
Velem se jók, csak nyilván a szemembe nem mondanak semmit.
Úgy gondoltam, hagynék bent a pihenőben a táskámban egy hangfelvevőt, és amikor nem vagyok ott, akkor had beszélgessenek bátran maguk között.
Tudom, hogy nem etikus, de ezeket a felvételeket nem használnám fel senki ellen, semmilyen körülmények között csak szeretném megtudni hogy hányadán állok velük.
Vélemények?
Szerintem csináld, persze sosem tudhatja meg senki.
Ha nagyon gáz a helyzet keress másik munkahelyet.
Ki sem írtam volna ide a kérdést!
Ha akarom,megcsinálom.
Hajrá!
#14 -es
lehet munkatársam vagy 😁
#16 majdnem minden helyen ez megy. 9 év alatt 3 helyen fordultam meg, 2X találkoztam olyannal, hogy valaki tényleg a másik szemébe mondja, ha valami zavarja. Egyszer pedig egy hatalmas összeveszést, majdnem verekedésbe torkollott. Az emberek egymás mögött terjesztik egymásról a legfurább, legrosszibdulatúbb pletykákat. Az energiájukat pedig abba fektetik, hogyan tehetnek azok alá, akiket nem kedvelnek. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne összedolgozni.
A mostani munkahelyem szinte stresszmentes lenne, pedig étterem. Nekem laza meló (lenne), ha csapatban lehetne dolgozni. Csak hát többen abban fáradnak el, hogy a kollegákkal vannak elfoglalva.
14 vagyok.
Az előző munkahelyemen nekem is nagyon jó közösség volt.
Pedig az, az a tipikus gyári összeszerelő meló volt, ahol még aztis nézték, hogy mennyi ideig vagy pisilni. Ott azért 100-an is dolgoztak egy műszakban. Közvetlen munka kapcsolatom kb 30 emberrel volt. Nagyon jól ment minden.
Azt a helyet a műszakozas miatt hagytam ott.
Most egy szolgáltató cégnél vagyok, negyede annyi munka sincs, és főnökök sincsenek a hátam mögött. Kb 15 emberrel.
és egyszerűen megeszik egymást az emberek. Nem csak engem, hanem egymást is, csak most borult ki a moslék, illetve most álltam fel, és ki az igazamért.
Szemükre vetettem, illetve kitértem arra is amit te írtál, hogy nem mondják egymás szemébe, pedig 30-40-50 éves férfi emberekről beszélünk, de én állítom hogy a nők nem tudnak ilyen tróger, mocskos módon viszonyulni egymáshoz mint ezek a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!