4:45-kor kelek, de csak heti kétszer, mert a többi napon home office van. Én már ettől is kivagyok, mert eddig soha nem kellett ilyen korán kelnem, pedig már 25 éve dolgozom. Viszont kárpótol a másik három nap, amikor ráérek 7:30-kor kelni, na ilyen viszont soha nem volt, mert mindig 8-ra jártam dolgozni és hatkor már kelni kellett.
Egy éve csinálom, nyáron sokkal jobb, mert már 4:45-kor is világos van és jó idő. Most, hogy megint kezd egyre tovább sötét lenni, kínszenvedés.
szept. 24. 15:24
13/32 anonim válasza:
Mindig van rosszabb és mindig van jobb.
Szerintem ez még mindig jobb, mint a 3 műszak, mert az teljesen felborítja az ember szervezetét. Viszont én pl. nem tudnék minden nap ilyen korán kelni, mert akkor nagy valószínűséggel a hétvégéket átaludnám.
szept. 24. 15:27
14/32 anonim válasza:
Ha 6-re bent kell lenned, 5h-kor kelve el tudsz készülni rendben, akkor igen.
szept. 24. 17:39
15/32 anonim válasza:
Nekem teljesen jó ez.
szept. 24. 17:44
16/32 anonim válasza:
Nem jó!
A szervezet standard alvás időtartam igénye: 21:00- 06:00
szept. 24. 18:11
17/32 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó, én is 5-kor kelek, csak én 8-ra járok dolgozni. Kelhetnék később, de én szeretek itthon nyugalomban megkávézni, zuhanyozni, reggelizni, összeszedetten elindulni. :D Társasági életem is van bőven, 4-kor végzek, 10 körül szoktam lefeküdni, szóval van délután ~6 órám azt csinálni, amihez épp kedvem van, barátokkal lenni, hobbizni, rendet rakni, stb. Ha te 2-kor végzel, akkor meg van plusz két órád.
szept. 24. 18:32
18/32 anonim válasza:
Kinek mi. Én tudom magamról, hogy pár hónapnál tovább nem menne ez rendszeresen (tapasztalat).
szept. 24. 18:44
19/32 Misery válasza:
Szerintem ez átlagos, ennél csak rosszabbak vannak. Ha nem home officos vagyok, én is e körül kelek és sajnos nem bírom a korán kelést. Ha itthonról dolgozok, alhatnék 9-ig is, de mivel nyilván kipihent vagyok és nem szív le a bejárás, 6-kor fent vagyok. :D Ennyit arról, hogy milyen jó bejárni...
szept. 24. 19:04
20/32 anonim válasza:
Nem tudom, de én sokszor hajnali 6 előtt bent vagyok az irodában, és este 6kor jövök ki - és jellemzően ezeken a napokon örülök ha van 10 percem ebédelni. Igaz, legalább a fizura nem panaszkodok ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!