A reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora számít valamit az egészsegünk szempontjából vagy csak egyszerű emberi szokások?
Mikor dolgozom, muszáj ennem, mert egyszerűen elkezdek remegni, nyűgös és türelmetlen leszek. Nem tudom, hogy megszokás miatt van e ez így, de én igénylem a napi legalább 3 étkezést. Lehet a nevelés miatt, mert bátyám cukorbeteg és mi, gyerekek napi 6-szor ettünk, pótvacsival együtt. Plusz a gyomrom nem bírja, ha túleszem magamat, ezért inkább többször keveset eszek.
De pl anyukám napi 1x, max 2x eszik, el is van hízva, nem látom egészségesnek. Kávézik üres gyomorra, és sokszor székrekedése van. Párja szintén így étkezik, nagy a hasa, mint a sörhas. Sokszor olvasom azt, hogy elhíznak azok, akik kevesebbszer többet esznek, mint akik többször keveset. Az elhízás pedig egyenlő az egészségtelenséggel, ezért én a napi többszöri étkezést látom egészségesnek és élhetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!