A reggeli fel7- es vervetelem alapjan a kortizol szintem 8,8 ug/dl Referencia ertek nincs a leleten Ez alacsonynak szamit? Ha igen, mennyire veszes? Okozhat tuneteket? ( faradtsag, ingerlekenyseg..)?
Tudom a mertekegyseget nem jol irtam..
csatolom a leletemet
Sajna nem tudom, hogy kell csatolni.
Csak a mertekegyseg miatt szerettem volna. Bar gyanitom, hogy aki ert hozza tudja mit takar az “u”g/l 🙂
Oke, total laikus vagyok, ha 10/9 embert tudja mit jelent hat szegyellem magam erte…
Sosem bongesztem laborleletet mert nem volt ra szukseg, ha pedig tanitottak vmikor, akkor elfelejtettem.
Viszont nem kerek ilyen kommentet mert sajnos nem jon ossze a babánk, több mint egy éve es most kezdek kivizsgalasra jarni, el vagyok keseredve… es ez nagyobb problema, mint hogy nemtudom mit jelent az a betu… szoval nem ilyen valaszokra van szuksegem jelen helyzetben.
De koszonom a valaszodat!
Tiszteletben tartom a velemenyed h gaz, h nem tudom mit jelent es elfogadom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!