Pozitív LH teszt esetén, aznap reggeli együttlét is számít már?
Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, most használok először LH tesztet.
Tegnap még halvány volt a 2. vonal, ma már jóval erősebb volt a kontroll csíknál, tudom hogy az már pozitív, tehát most van a csúcs. Ma reggel pont együtt voltunk, a tesztet du 3 körül csináltam.
A mai együttlétből lehet valami, vagy érdemes még pl holnap-holnapután együtt lenni hogy tuti baba legyen?
Köszi előre is!
Olyan nincs, hogy tuti baba lesz, de igen, maiból is lehet, de holnap se érdemes kihagyni.
Nekem egyébként egyszer így lett, ahogy neked, aznap du.lett csak + ovuteszt. Most meg úgy, hogy + teszt kanyarban se volt. Egyetlen próbálkozás volt és 3 nappal később is tök negatív volt a teszt, bár a többihez képest a legerősebb, de baromi halvány. Szóval elengedtem abban a tudatban, hogy nem is volt ovum, aztán a hcg mégis + lett🤣 Mondjuk ezt a módszert nem ajánlom, ha gyereket akarsz😉
A többiek jól írták.
Én csak azt szeretném kérdezni, hogy végül sikeres hónapot zártatok-e...? 🫣 Illetve azóta mi van veled?
Nem én kérdeztem, de gratulálok neked! Akkor lassan meg is születik 😁
Nekem azóta az "ovumentes" hónapomból megszületett a kisfiam😂 Holnap lesz 3hetes.🩵
#4 Köszi szépen! Igen novemberre várjuk :)
És nekünk is kisfiú lesz 💙
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!