Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan szálljak szembe egy...

Hogyan szálljak szembe egy ilyen kolléganővel?

Figyelt kérdés

Gyárban dolgozok, lejárt próbaidővel, a nő bőven 40+os és én meg 24 éves (én vagyok az egyetlen 25 év alatti

Tudja hogy ezért többet keresek, ezért rendszeresen felgmázik, beszólogat teszi a megjegyzéseket rám, személyeskedik. Ha a legapróbb hibat vétem (Pl. Kiesik a kezemből valami.) jelentgeti a főnöknek, aki tudja hogy semmiség (szerintem ismeri a nő természetét!) ezért nincs probléma, a főnököm nekem még nem szólt semmiért!

De ez a rohadt nő próbál kiutálni, és nem nyugszik, 2 hete kitalálta hogy szabotálni kezdi kész darabokat amiket elkészítettem, aztán küldik vissza selejtként azt, amit 7 hónapja csinálok, és én tudom hogy rendben volt! így bosszúskodik!

Bebízonyítani nem tudom, ezért nem szólok csak nyelni tudok!

Mit tegyek?

#munkahely #Szemét kolléganő
szept. 24. 10:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
59%
Csak egy program vagyunk es minden majdbem.
szept. 24. 18:19
 22/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítőkész válaszokat!
szept. 24. 18:21
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

Nem kellett volna visszaszólnod. Viszont ne is hagyd magad.

Nagyon rossz dolog, amit ez a nő csinál, de csak irigységből csinálja.

Ne figyelj rá, ne figyelj a rosszra. A jóra figyelj, azzal törődj, és annak örülj.

Ha valami baj van, imádkozz Istenhez, segíteni fog, magadtól nem fogod tudni megoldani a problémáidat, csak isten tud segíteni.

Higgy Istenben, imádkozz Istenhez, kövesd Jézus Krisztus szavait, és olvasd az Újszövetséget.

szept. 25. 04:24
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

Bocsánat, kisbetűvel írtam az Istent.

Még annyi, hogy hidd, hogy Jézus Krisztus az Istennek a Fia, és megváltotta a világot. És nem lesz semmi olyan probléma, ami ne oldódna meg, ha imádkozol Istenhez.

szept. 25. 04:26
 25/26 anonim ***** válasza:
Ha teheted, személyesen gondoskodj arról, hogy tőle (is) védett helyre, - meos, raktáros, csomagoló kezekbe, raktárba - kerüljenek a te produktumaid, mielőtt még bárki más is hozzájuk férhetne.
szept. 25. 23:06
 26/26 anonim ***** válasza:
Esetleg meghatározott időközönként Achilles-inába billented swartzban, hogy a betegállomány pénz jobb belátásra bírja!
szept. 25. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!