Hogyan szálljak szembe egy ilyen kolléganővel?
Gyárban dolgozok, lejárt próbaidővel, a nő bőven 40+os és én meg 24 éves (én vagyok az egyetlen 25 év alatti
Tudja hogy ezért többet keresek, ezért rendszeresen felgmázik, beszólogat teszi a megjegyzéseket rám, személyeskedik. Ha a legapróbb hibat vétem (Pl. Kiesik a kezemből valami.) jelentgeti a főnöknek, aki tudja hogy semmiség (szerintem ismeri a nő természetét!) ezért nincs probléma, a főnököm nekem még nem szólt semmiért!
De ez a rohadt nő próbál kiutálni, és nem nyugszik, 2 hete kitalálta hogy szabotálni kezdi kész darabokat amiket elkészítettem, aztán küldik vissza selejtként azt, amit 7 hónapja csinálok, és én tudom hogy rendben volt! így bosszúskodik!
Bebízonyítani nem tudom, ezért nem szólok csak nyelni tudok!
Mit tegyek?
Nem kellett volna visszaszólnod. Viszont ne is hagyd magad.
Nagyon rossz dolog, amit ez a nő csinál, de csak irigységből csinálja.
Ne figyelj rá, ne figyelj a rosszra. A jóra figyelj, azzal törődj, és annak örülj.
Ha valami baj van, imádkozz Istenhez, segíteni fog, magadtól nem fogod tudni megoldani a problémáidat, csak isten tud segíteni.
Higgy Istenben, imádkozz Istenhez, kövesd Jézus Krisztus szavait, és olvasd az Újszövetséget.
Bocsánat, kisbetűvel írtam az Istent.
Még annyi, hogy hidd, hogy Jézus Krisztus az Istennek a Fia, és megváltotta a világot. És nem lesz semmi olyan probléma, ami ne oldódna meg, ha imádkozol Istenhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!