Hogyan szálljak szembe egy ilyen kolléganővel?
Gyárban dolgozok, lejárt próbaidővel, a nő bőven 40+os és én meg 24 éves (én vagyok az egyetlen 25 év alatti
Tudja hogy ezért többet keresek, ezért rendszeresen felgmázik, beszólogat teszi a megjegyzéseket rám, személyeskedik. Ha a legapróbb hibat vétem (Pl. Kiesik a kezemből valami.) jelentgeti a főnöknek, aki tudja hogy semmiség (szerintem ismeri a nő természetét!) ezért nincs probléma, a főnököm nekem még nem szólt semmiért!
De ez a rohadt nő próbál kiutálni, és nem nyugszik, 2 hete kitalálta hogy szabotálni kezdi kész darabokat amiket elkészítettem, aztán küldik vissza selejtként azt, amit 7 hónapja csinálok, és én tudom hogy rendben volt! így bosszúskodik!
Bebízonyítani nem tudom, ezért nem szólok csak nyelni tudok!
Mit tegyek?
Én lehet szólnék a főnöknek hogy van egy ilyen kolléga.
A beszólogatásaira meg siman vissza tudsz szólni.
Nem tudom miket szól be,de válaszként annyit mondhatsz,hogy "nekem mégis több a fizetésem", vagy " én legalább fiatal vagyok".
Ezekre nem nagyon tud visszaszolni,bár a hangulaton nem javit.Marad a főnökkel valo beszélgetés.Lehet ő is látja hogy nem csip az a nő ha mindig csak ő szól.
Ja vagy mond neki, hogy lehet de neked akkor is jobb segged van ha több a selejted, és a főnökség azt is nézi, nem csak a munkát:P
Mindegy ha nem így van, csak érzi hogy neked is van szád:)
Elég kétbites lehet, ha a kor miatti adókedvezmény miatt haragszik rád.
Én a helyedben az egyik ilyen beszólásánál csak nézném egy darabig, kifejezéstelen tekintettel, pislogás nélkül. Majd szó nélkül otthagynám. Vagy addig nézném, amíg nem szólal meg.
Könyörgöm, válaszolók! Ezeket nem tudja kimondani, hiszen ehhez önbizalom kell. A "hogyan" fel sem merülhet annál, akinek van önbizalma. Az ott, abban a helyzetben lerendezi. Nem idegenektől várja a megoldást.
Eszközt is tudtok adni a kérdezőnek?
Visszaszóltam neki!
Most ezzel elértem azt hogy belémkötöttek a többiek is!
Lehívták a főnököt is!
Ez már 20 éve ott van, "be van betonozva"!
"Mit akarok én? Nem érek fel az ő 20 éves tapasztatával!
Nehogy azt higgyem hogy olyan fontos vagyok mint ő!" És hasonlók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!