Milyen baja van a kolléganőmnek?
Lehet fel van fázva. Vagy betétet cserél. Lehet hétfő reggel még a háta kozepére se kivánja a munkát, aztan nagynehezen hat a kávé leköti vmi feladat stb.
Ugy birom mikor a sok barom elméleteket gyárt hogy ki mit csinál a wc n is.
Céges kávé sok embert felébreszt.
Félig a koffein, félig az, hogy meghajt és budira kell futkosni.
Én fél órákat ülök mert nincs kedvem 5 percenként visszafutni.
Hetente át kéne mosni rendesen a kávégépet.
Nekem kb. napi négyszer kell kábelt fektetni. Elég csak egy csokit enni, máris tolja a friss az avast. Ez mindig is így volt, soha nem értettem, hogy mások hogy képesek pl. addig tartogatni, amíg haza nem érnek.
Ha valaki rákérdezett, hogy már _megint_ wc-re megyek, akkor mindig elmondtam, hogy igen, megyek szarni, és mikor visszaértem, akkor jó részletesen el is meséltem a kotnyeles istenbarmának, hogy milyen volt.
Elég hamar leálltak a megjegyzésekkel.
Soha, ismétlem, soha nem fogod észrevenni, ha valaki drogozik, függő, vagy étkezési zavara van. hétköznapi, "normális" esetben legalább is biztosan nem, de ha nem magasan funkcionáló, akkor úgyis képtelen elvégezni a munkáját.
Mondom ezt úgy, hogy én mindhármat csináltam, mindhárom a retyóhoz eléggé erősen köthető, és soha, senkinek nem tűnt fel. Szerinted ennyire egyértelműen csinálná? Komolyan? Azt hiszed, hogy csak orrba lehet felszívni a pörgetőket, és csak a retyón? Simán kiraktam a spuri csíkot a táskám alján lévő telefonon, felpusziltam. Matattam a táskámban, senkinek nem tűnt fel. És nem voltak karikás szemeim, sőt, mindenki szerint életem legjobb formájában voltam.
A kolléganődnek magánéleti gondjai vannak, illene leszakadni róla, és nem nézegetni, hogy hányszor megy egy nap hugyozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!