Vajon van olyan munkahely ahol elfogadják az embert? Ahol az inkább normális lelkületű emberek vannak?!
Figyelt kérdés
Tudd valaki olyan munkahelyet egyáltalán ahol eldogadják az emberek egymást, segítik a másikat, és nem kibeszélik az újakat is akár?! Ahol nem a sumákolás megy. Van ilyen?szept. 20. 14:23
21/25 anonim válasza:
#20. Na, ott lett gyanús nekem is.
22/25 anonim válasza:
Valaki fent azt írta, aki "normális azt elfogadják".
Cáfolom!
Voltam önkormányzatnál, ahol egy nőt kb. semmibe vettek és be se akarták tanítani, meg sokszor lerázták... 6 hónap után felmondott és jött egy rokon helyére.. A csoport vezető ott ült mellette egyfolytában.. Mondta magyarázta stb.. Senki nem kapott ennyi segítséget, mint az új protekciós.
Szerintem a régi nőcit fogadni melek kipécézték és szándékosan hátráltatták, nem akarták maradjon, hogy a rokont behozzák..
És sok ilyen eset van!!
23/25 anonim válasza:
#22 +1: ritkán, de előfordul olyan is, hogy az ember is oké, a munkahely is oké, de a keverék nem működik. Mondjuk egy támogató, kooperatív légkört kedvelő embert nehéz elképzelni egy erősen versengő közegben - csak egy példa.
24/25 anonim válasza:
Elfogadni, megbecsülni sehol se fognak. Magadat kell becsülnöd azért, hogy kibírd nyugdíjig. Én állami cégnél vagyok, műszaki területen nőként Borsodban. Hát mint mondják. a nőket tenyészkancának a férfiakat havernak veszik fel többségében. Ha az ember haladni akar a karrierjében néha váltani kell..már ha nem azért tanulta ki korábban a lelkén hogy kurvának álljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!