Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vajon van olyan munkahely...

Vajon van olyan munkahely ahol elfogadják az embert? Ahol az inkább normális lelkületű emberek vannak?!

Figyelt kérdés
Tudd valaki olyan munkahelyet egyáltalán ahol eldogadják az emberek egymást, segítik a másikat, és nem kibeszélik az újakat is akár?! Ahol nem a sumákolás megy. Van ilyen?

szept. 20. 14:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
#20. Na, ott lett gyanús nekem is.
szept. 23. 18:44
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Valaki fent azt írta, aki "normális azt elfogadják".

Cáfolom!

Voltam önkormányzatnál, ahol egy nőt kb. semmibe vettek és be se akarták tanítani, meg sokszor lerázták... 6 hónap után felmondott és jött egy rokon helyére.. A csoport vezető ott ült mellette egyfolytában.. Mondta magyarázta stb.. Senki nem kapott ennyi segítséget, mint az új protekciós.

Szerintem a régi nőcit fogadni melek kipécézték és szándékosan hátráltatták, nem akarták maradjon, hogy a rokont behozzák..

És sok ilyen eset van!!

szept. 25. 11:47
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
#22 +1: ritkán, de előfordul olyan is, hogy az ember is oké, a munkahely is oké, de a keverék nem működik. Mondjuk egy támogató, kooperatív légkört kedvelő embert nehéz elképzelni egy erősen versengő közegben - csak egy példa.
szept. 25. 15:10
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadni, megbecsülni sehol se fognak. Magadat kell becsülnöd azért, hogy kibírd nyugdíjig. Én állami cégnél vagyok, műszaki területen nőként Borsodban. Hát mint mondják. a nőket tenyészkancának a férfiakat havernak veszik fel többségében. Ha az ember haladni akar a karrierjében néha váltani kell..már ha nem azért tanulta ki korábban a lelkén hogy kurvának álljon.
szept. 27. 15:20
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
* lelkét
szept. 27. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!